היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני חצי שנה בהרשמות הראשונות לגני עיריה רשמתי את הבנות לגן+לצהרון כמובן שנתתי מקדמה בכ. אשראח 400 ש"ח לשריון המקומות לצהרונים. הבנות שלי שובצו לגני עיריה ללא צהרון עד השעה 14:00 ולמזלי הצלחתי לארגן סידור עם חמתי שתוציא אותם ותשמור עליהם קצת. עכשיו ששוחחתי עם העיריה וביקשתי החזר על המקדמה לצהרונים שמלכתחילה הם לא יהיו שם ...לטענתם "הלך הכסף" אני ביקשתי גן עם צהרון קיבלתי גן בלי צהרון ועוד הלכו לי 400 ש"ח סתם ככה
17 תגובות
עמוד 1
איזה חוצפה
איזה חצופים .. נראה לי שפוט את צריכה להגיע לשם פיזית ולא לדבר איתם בטלפון ..ושיראו לך מה קורה במקרה של ביטול ועל תוותרי להם את תמיד יכולה לפנות /לכתוב בעיתון המקומי
גם אני לא קיבלתי גן עם צהרון עיררתי עוד לא קיבלתי תשובה חסר להם גם לא להחזיר לי מקדמה
בדיוק אתמול מישהי סיפרה לי שבגלי צה"ל בימי חמישי בשעה 3 יש תכנית שבה אפשר להתלונן על כל מיני שערוריות. את יכולה לאיים עליהם שתפני לרדיו, אם הם לא יחזירו לך את המקדמה. למרות שאולי זה לא יעזור, כי הם לא חברה פרטית שמפחדת לאבד לקוחות.
פניתי לאמון הציבור במכתב תלונה הם ברוב המקרים עוזרים
תעדכני אותנו!
ואולי תיידעי את העירייה שפנית כבר לאמון הציבור... זה יכול גם לזרז עניינים
מה ????????? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מה זאת אומרת "הלך הכסף"??? על מה בדיוק? איזה חוצפה! אל תוותרי להם
ממש חוצפה
איזה חוצפה
חוצפהההההההההההההההההההה
גם אני אגיד
אין לי מה להגיד ... מה נסגר ? במדינה הזאת ??????? מה כולם נהיו גנבים , שקרנים ??!! אין מילים
יפיתוש... אבל הצהרונים בכלל לא של העירייה! תיפני למתנ"ס שהגן שייך אליו ותבקשי את ההחזר... מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות http://www.ubank.co.il?A=morang
פניתי אליהם הם אמרו שהם לא שייכים לעיריה אבל את התשלום הראשוני עבור שיריון המקום גבו ממני מהעיריה לא מענין אותי מי קיבל את הכסף מיש גבה אותו שיחזיר אותו!!!