היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה ממי תודה..... רק עכשיו ראיתי את ההודעה אני בדיוק דקה אחרי ההזרעה.... הרופא יצא עכשיו מהחדר והשאיר אותי למנוחה עשרים דק..... איזה מזל שיש אייפון ואני יכולה להיכנס לכאן להעביר את הזמן.....
עבר בסדר... קצת כאב לי הקטע של המלקחיים שהוא מכניס פנימה.... אוףףףף איזה התרגשות זו פעם ראשונה ואני מקווה שזה יצליח!!!!!
הרופא אמר שהוא לא ימשוך אותי הרבה זמן אם זה לא יעבוד נעבור להפריה
פלאי הטכנולוגיה..
הלוואי, יאללה אני קמה להתלבש נדבר שאגיע הביתה נשיקות
בהצלחה!!!
איך היה בסה"כ? הביאו לך את התוצאות של הבדיקה שלפני ואחרי ההשבחה?
אודליה- כן הביאו לי את התוצאות.... לפני: 3 מיליון 40 אחוז בתנועה מתוכם 30 בינוני ו10 תנועה לא טובה
אחרי: 12 מיליון 50 אחוז תנועה מתוכם 40 בינוני ו 10 תנועה טובה
זה בסדר? מה הסיכויים לדעתך?
יפה! ניראה טוב
שני תאי זרע??????? את מתכוונת ל- 2 מתוך מיליונים שאמורים להיות????
הבנתי נכון? אני בשוק
כן.. בדיוק!! רק 2 !
וואוו איזה מקרה מרגש....
זה מוכיח את הטענה שלי שצריך רק אחד מספיק עקשן שלא מוותר בקלות ושייודע את העבודה חח ח