משהו לא מובן לי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שקראה- חום השחר!

אז ככה-בדקתי חום השחר בערך מתחילת המחזור ובשלב מסויים קיבלתי "רגליים קרות"-פחדתי שאגלה את הביוץ לפני מועד הטבילה..

בכל אופן- מה שמוזר לי זה...שהימים הראשונים למחזור החום היה כ- 36.5-36.6 עכשיו- אחרי שטבלתי (-13 יום אחרי המחזור) בדקתי חום השחר והוא 36.6. קראתי במלא אתרים שרשום שם שבין מועד הביוץ עד מועד הווסת או לכל הפחות ממועד הביוץ כמה ימים נכבדים אח"כ החום נשאר גבוה- מה ז"א גבוה- כמה מעלות יותר מהחום הבסיסי! ואני לא רואה עלייה בחום..... זה נשאר ככה... כמו שהוא...

אז נכון, יש אומרים שזה לא שיטה אמינה...אבל יש כאלו שאומרים שכן- וזה כן עובד עליהן.......

איך זה יכול להיות?? גם אם נגייייידד שבייצתי ב7 נקיים...החום אמור להישאר גבוהה מהחום הבסיסי!
5 תגובות
עמוד 1
  • תחסכי לך את כל זהבדיקות חום האלה תקני ערכת ביוץ! היא מאוד אמינה! לפחות אצלי

מה
  • היי,

אני אישית לא סומכת על כל השיטות האלו- לא חום השחר ולא ערכות ביוץ ביתיות למיניהן, ערכות ביוץ מראות לי שאני בביוץ תמידי והמציאות אצלי זה ההפך הגמור וביוץ תמידי....

למה שלא תעשי מעקב זקיקים?? זה הכי אמין שיש ואת לא צריכה לשבור את הראש יותר מדי עם חישובים...
  • אצלי חום השחר היה לפני הביוץ בין 36-36.4
    לאחר הביות 36.6 ואמור לעלות לפי מה שהבנתי עד 37
    לבנתיים אצלי 36.8
    אבל הכי טוב זה ביוצית

בהצלחה
  • בס"ד

H.D מה שלומך??? תקשיבי על בדיקות אלו אין לסמוך אלא רק על אבינו שבשמים

את האמת התרשמתי שאת בת-אדם דתי נכון?!?! גם אני...................

תביני אני חו"ח לא באה להטיף כי גם אני נמצאת באותה סירה בדיוק כמוך ואני

משתוקקת להריון וקשה לי לראות במקום ה את ה .. אבל, אנחנו עושות

את ההשתדלות שלנו , אז אני קבעתי לעצמי כך : אני לא מתעסקת באיתור ביוץ! מרגע

הטבילה ועד שבועיים אחרי אני עושה את ההשתדלות הפיזית והרוחנית ( המון תפילות

ובקשות ) ואז הקב"ה יעשה בשבילי את ההשתדלות שלו.

א-מ-ן שיתקבלו תפילותינו

במרומים עוד החודש! ושה תבוא לבקר את כולנו ותביא לנו מתוקי בתום 9

חודשים משעממים,ארוכים ועגולים!
  • חמודה!!!זו שיטה לא יעילה בכללל.....אם כבר את רוצה תקני ערכה של בדיקות ביוץ.
    ואני בטוחה שגם בלי זה תיכסי להריון בעז"ה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה