היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני קצת מיואשת מכל המצב שקיבלתי זריקה בשם אוביטרל אני לא יודעת מזה עושה ? ואם זה יזרז תמצב.
    אני מיתפרקת כל יום כי זה מייאש שלא הולך
24 תגובות
עמוד 1

• האוביטרל הוא הורמון ההריון, הוא גורם לביצית להבשיל.
    אחרי שלוקחים את הזריקה תוך 36 שעות מבצעים הזרעה.

אוביטרל (OVITRELLE) היא תרופה אשר מכילה את ההורמון HCG , בדיוק אותו הורמון אשר מופיע בגופך בזמן ההריון.
    ההורמון שבתוך האוביטרל מקבע את הביוץ למשך 36 שעות.
    אוביטרל מיועד לגרימת ביוץ וניתן בסוף תהליך הגירוי השחלתי במסגרת טיפולי הפוריות והפריה חוץ גופית.
    תפקיד האוביטרל לעודד את הביוץ, דהיינו ההבשלה הסופית של הביציות בשחלות ואת שחרורן מהשחלות (
    מזריקים אוביטרל כאשר הזקיקים ועובי הרירית הנם בגדלים המתאימים.

אל תהיי מיואשת הזריקה לא נוראית בכלל, בעלי היה מזריק לי אותה בכל טיפול.
    וזה רק יועיל לך כי את יודעת שאת מבייצת בזמן הזה ויכולה "לעבוד" כמו שצריך..
  • וזה משנה מתי צריך לקיים יחסי מין?
  • אם יש לי כאבים בבטן התחתונה זה מהכדורים?

• את לוקחת איקקלומין?
    הכאבים בבטן בהחלט יכולים להיות מהאיקקלומין, זה אומר שמתפתחות לך ביציות..
  • אני בלי אקלומין.
    מזה הזרעה?

• למה קיבלת אוביטרל?
    אני לא כל כך מבינה.. האם איבחנו אצלכם בעיה כלשהיא?
    הזרעה זה טיפול שבו לוקחים את הזרע של הבעל, משביחים אותו במעבדה (מסננים ומשאירים רק את הטובים ביותר וגם נותנים להם תוספת "כוח")
    אחר כך מחדירים אותו לאישה באמצעות קטטר.

מה הטיפול שאתם עושים?
  • כן קיבלתי לפני יומיים זריקה .
    הרופא אמר לי לחזור באיחור או שאני יקבל מחזור.
    זה התחיל בכדורים כדי שאני יבייץ כי היה לגוף בעיה הוא לא בייץ לקחתי כדור אחד בייצתי קיימנו יחסים ולא ניקלטתי אז הוא העלה לי ל2 כדורים סיימתי אותם בייצתי שוב קיימנו ואז חזרתי לרופא שיראה אם משהו ישתנה ואז הוא נתן לי תזריקה

• אז לקחת כדורים לביוץ, זה איקקלומין
    הרופא ראה ביוץ קיימתם יחסים, לא קיבלת מחזור עדיין ואז הוא נתן לך את האוביטרל??
    קצת מוזר לי, יכול להיות שלא בייצת אבל הרופא ראה שיש זקיקים גדולים ולכן נתן את האוביטרל עמ"נ לגרום להם לבייץ, הוא לא אמר לכם לקיים יחסים אחרי הזריקה?
    אוביטרל נותנים כדי להשרות ביוץ ואז צריך לקיים יחסים או לעבור הזרעה.
    נותנים אחרי הזרעות אוביטרל, 4 ימים אחרי ההזרעה לצורך תמיכה במידה ויש הריון אבל מוזר לי שהוא נתן לך..
    תבקשי ממנו תמיד הסברים ותשאלי שאלות, חשוב שתדעי מה קורה ומה סוג הטיפול שהוא עושה.

בהצלחה
  • קיימנו יחסים רק באותו יום של הזריקה

• זה צריך להספיק
  • אם אני יקיים היום זה עדיין יכול להיקלט?
    כרגע אני לא מרגישה כלום חוץ מכאבי בטן תחתונים
  • היי אורית! עשית איזשהו מעקב? זקיקים? בדיקות דם לפרורפיל הורמונלי?
  • לא

• לא נראה לי שאין אפשרות שתיקלטי היום כי הזרקת כבר לפני יומיים.
    זה לא יכול להזיק
  • חחחחחח טוב ננסה.
    יש מצב שאם קיימנו ביום של בזריקה עוד אפשר להיקלט?
  • אני רואה שכתבת שהרופא עשה לך אולטרסאונד וראה ביוץ לא?
    או כמו שלילי אמרה יכול להיות שבאמת לא בייצת ובכל זאת הרופא ראה שיש זקיקים ובגלל זה הוא נתן את האוביטרל.
    לעניות דעתי תבקשי פירוט מלא מהרופא שלך על כל התהליך, תעשי פרופיל הורמונלי ומעקב זקיקים כדי להיות חכמה יותר, אני יודעת שיש רופאים שלא שולחים (עדין לא ברור למה), לכן עלינו מוטלת האחריות לדרוש את זה.
    פה בפורום יש בנות מקסימות שיכולות לענות ולעזור עד כמה שהן יכולות, וגם רופאים, אבל זה לא תחליף למידע שהרופא שלך אמור לספק לך על הטיפול שרק את עוברת.
    בהצלחה!!
  • תסלחו לי אני לא מבינה כלום...
  • תודה רבה בנות אהובות.
    אני ינסה להסביר לכן מה היה.
    לפני חודשים הרופא עשה לי בדיקת דם וראה שאני לא מבייצת הוא נתן לי
    איקקלומין לקחתי חזרתי אליו כדי שיראה אם אני מבייצת הוא ראה ביוץ ואמר לי לקיים יחסי מין בימים מפורטים ולחזור אליו באיחור.
    קיבלתי מחזור (לפני חודש) ושוב חזרתי אליו הוא נתן לי שוב איקקלומין אבל 2 ביום
    שוב בייצתי חזרתי אליו הוא עשה לי בדיקה אמר לי לשכב באותו יום שבאתי אליו יום למחרת לא לשכב וביו ם השלישי לחזור אליו כדי לראות אם משהו ישתנה.
    כנראה לפי מה שהוא ראה זה ביציות ממש גדולות ואמר לי שאני יקבל זריקה ולקיים יחסים באותו יום לפי מה שאני זוכרת קיבלתי תזריקה ב26.7 קיימנו באותו יום ומאז לא קיימנו.
  • חבל לתת לזה הזדמנות אחת רק, בטח לפני שביוץ התרחש.
    אם קבלת ב-26, אני היתי עובדת פעם ראשונה ב-27 ו-28, הכי בטוח.
    מקווה שפעם אחת זה מספיק!
  • היי בנות מתוקות
    אם אני ובעלי קיימנו יחסים שישי שבת יש עוד תקווה?
  • אם אין לי כאבים בחזה ולא הרגשה של הריון אז אולי אני לא?
  • הכל יכול להיות... בהצלחה
  • אני מקווה שיהיה איחור
  • היי בנות
    לאחרונה אני המון בשירותים עם כאבי בטן והמון הפרשות וגירודים , אבל אין לי כאבים בחזה ולא בחילות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה