איזה לחץ!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

מחר בע"ה בעלי היקר הולך סוף סוף לעשות בדיקת זרע, אחרי שחפרתי לו כמה חודשים שיילך לעשות.... אין לו כ"כ ברירה, לי יש בעיה (שחלות פוליציסטיות) ואני לא מגיבה ב-כ-ל-ל לאיקקלומין והרופא שלי עכשיו הפנה אותי למומחה פוריות.....
    אני ממממממזזזזזזזזזזזהההההההההההה בלחץ אטומי!!!! אני מקווה שהבדיקה שלו תצא תקינה ושהבעיה תהיה רק אצלי.....

אווווווווףףףףףףףףףףףףף איך יוצאים מהלחץ הזה?? אני כ"כ רוצה כבר שזה יקרה, אנחנו מנסים כבר 9 חודשים, התחלנו לנסות עוד לפני החתונה כדי לא לבזבז זמן ומההתחלה יש לי רק בעיות! אחת הבדיקות הגנטיות שלי יצאה לא טוב מזל בעלי יצא שהוא לא נשא- אבל עדיין זה מלחיץ בטירוף, השחלות הפוליציסטיות המעצבנות האלו, אני לא מגיבה לאיקקלומין, מה עוד??????????

לשאלתי....
    מי שעברה את זה עם הבעל, תוך כמה זמן יש את התשובות? מהרגע שהוא קבע את התור לבדיקה אני רק חושבת על זה ורק בפחדים....
    רק שיצא תקין!!!!!!
17 תגובות
עמוד 1
  • תשובות עד 24 שעות מהבדיקה בהצלחה
  • תודה מתוקה......
    בדרך כלל יש תשובות ביום שישי? הוא עושה בבלינסון... ואם הם לא עובדים ביום שישי אני אמות אם אני אצטרך לחכות כל הסופ"ש עד שיהיה תשובה!!!!!!!!
  • אז גם אני עברתי את זה עם הבעל... במשך חצי שנה רדפתי אחריו לעשות את הבדיקה, לבסוף, קבעתי לו עובדה: "יום ...יש לך בדיקת זרע בשעה.. במקום..."
    התוצאות מתקבלות תוך יום יומיים.
    גם לי יש שחלות פוליציסיות, שמסתבר שלא עלו על זה בכלל כשניסיתי להיקלט טבעי, מידי פעם עשיתי בדיקות זקיקין, ואף פעם לא אמרו לי את זה.
    לגבי איקוקלומין - אז את לא מגיבה לו, אז מה, יש זריקות שהן הרבה יותר טובות, וגורמות לביוץ ולמספר רב של זקיקין, מה שמגביר את הסיכויים.

בהצלחה

• מהרגע שידעתי שיש לי שחלות פוליציסטיות רציתי להתחיל כבר זריקות אבל הרופא התעקש שאני יתחיל קודם עם האיקקלומין ועשיתי כבר 2 סיבובים אך כמו שאמרתי, ללא הצלחה....
    עכשיו הוא הפנה אותי לרופא פוריות ויש לי תור אליו רק בסוף חודש הבא אז הוא אמר שבנתיים אני אנסה עוד סיבוב של איקקלומין במינון של 4 כדורים ביום אבל רק אם הבדיקה של בעלי תצא תקינה
    אין לי סבלנות כבר, אני מזה רוצה להתחיל עם משהו רציני שיביא אותי למה שאנחנו הכי רוצים
  • אצלנו המעבדה שלחה את התשובות לרופא שהפנה אותי ולמחרת קיבלנו תשובה.... אל תדאגי יהיה בסדר
  • איזה יופי שהוא הולך
    אני בהחלט מבינה את הרצון להתחיל להזיז ענייניםבהצלחה
  • יהיה בסדר... להוריד לחץ בפקודה!!!
    גם פוליציסטיות נכנסות להריון ... וגם לך זה יקרה...
    לדעתי תשובות של בדיקות זרע מגיעות עוד באותו היום...
    ואם לאיקקלומין את לא מגיבה יש תחליפים לא פחות טובים...
    בהצלחה יקירה!!!!
  • תודה בנות, אתן מקסימות.....
    אמאאאאאאא אני מפחדת!!!! אני רוצה שה- 24 שעות האלו יעברו בשניה.......
    אחרי שתהיה תשובה של הבדיקה(ובעזרת ה' היא תהיה מצויינת ) אני אדע אם אני יכולה להתחיל עוד סיבוב של איקקלומין במינון יותר גבוה כי רק בסוף אוגוסט יש לי תור לרופא פוריות..... ואם חס וחלילה התשובה תהיה לא טובה אז אני יאלץ לחכות חודש בלי לעשות כלום

זה אולי ישמע מפגר אבל אני מוצאת את עצמי מנהלת המון שיחות עם אלוהים ואני כל הזמן אומרת "לא אכפת לי שיחשבו שאני "דפוקה" ולא אכפת לי שיחשבו שיש לי בעיות ואני לא מצליחה להיכנס להריון ולא אכפת לי שהבעיה תהיה רק אצלי, להיפך אני רוצה שהבעיה תהיה רק אצלי..... רק שאצל בעלי הכל יהיה תקין, אלוהים אל תאכזב אותי בבקשה!!!!"
    חחחחחחחח התחרפנתי לגמרי..............
  • אל תדאגי, הכל יהיה בסדר....
    גם אני לא הגבתי טוב לשני סיבובים של אקקלומין וביוזמתי הלכתי לרופא פוריות.
    לפני שבוע התחלתי עם זריקות שהן הרבה יותר טובות מאקקלומין ומגדילות את הסיכוי להכנס להריון... שיהיה בהצלחה!!! 
  • טוב בעלי כזה חמוד!!!!!!! נראה לי שהוא לחוץ קצת מהבדיקה, הוא אמר לי ״איך אני יעשה את הבדיקה, אם אני לא יצליח ל..... אותו???״ חחחחחחחח אמרתי לו שיהיה בסדר, שיחשוב עליי כשהוא עושה אותה

• אל תהיי בלחץ
    אני פוליציסטית ועברתי הזרעות עם איקקלומין ויש לי בן חמוד
  • טוב אז ככה, לפני שעה בעלי הלך לעשות את הבדיקה.... מסכן שלי, היה לו קשה עד שהוא הצליח!!! אמרתי לו שגם בטיפולים הוא יצטרך כל פעם לתת זרע והוא ישר אמר ״איזה סרט....״ נקווה שלא נצטרך יווכלהקה והטיפול הראשון יצליח... התוצאות לצערי יהיו רק ביום ראשון בבוקר, אני הולכת להתחרפן כל הסופ״ש עד שיגיע יום ראשון!!!!!!!! אני הולכת להתפלל המון כל השישי-שבת חחחחחחחח מקווה שיהיו בשורות מצויינות . שיהיה לכן יום מקסים, תודה לכן שאתן פה
  • אכן תשובות תוך 24 שעות.
    והכי חשוב כרגע זה לעודד את הבעל שכל תשובה שלא תיהיי הכל יהיה בסדר.
    הם מאוד מאוד רגישים בנושא הזה זה פגיעה בגבריות.
    מקווה שיצאו תוצאות טובות
  • אכן כפי שחברותיי לפורום אמרו תשובה עד 24 שעות
    אנחנו ביצענו בראשל"צ והתשובה נשלחת למייל.

לגבי התחושה של בעלך - אותו דבר קורה גם לבעלי
    אבל חוץ מלעודד ולהרגיע אותם אנחנו לא יכולות לעשות הרבה.

כמוך גם אני גיליתי שאני פוליציסטית (כבדרך אגב)
    אף אחד לא טרח לציין ת זה בפניי לפני ובטח שלא להסביר
    רק לאחר חפירות באינטרנט (בסיוע הפרום פה) הבנתי
    לעומק את העניין.

אצל מי את מטופלת?

תנסי לחשוב על משהו אחר ולאלהיות בלחץ עלהתוצאות
    זה הרבה יותר בריא לנפש שלך
    שיהיה לך סופ"ש מקסים

• חמודה
  • לולה26- אני מטופלת בקופת חולים מכבי ברמת השרון, הרופא נשים שלי הפנה אותי לרופא פוריות, קוראים לו ד"ר הורוביץ. לפי חיפוש שעשיתי בגוגל, הוא מופיע בין המומלצים ושמעתי עליו ביקורות טובות מאוד

עכשיו חזרנו מבריתה וכשיצאנו מהאולם סיפרו לנו שלקח לזוג הזה 3 שנים להביא את הילדה שנולדה עכשיו כי היה לגבר בעיה כלשהי שהוא היה צריך ניתוח.... בעלי התחיל להחליף שם צבעים כשהוא שמע את זה....

אני סופרת את הדקות עד שיגיע יום ראשון, אני מתפללת שיהיה טוב בעזרת ה'.......

שיהיה לכולן סופ"ש מהנה ופורה
  • ואודליה84- ברוררררר שנמנענו מיחסים, במשך 5 ימים נמענו בשביל להיות בטוחים שהבדיקה תצא כמה שיותר תקינה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה