ליאת1983 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי
4 תגובות
עמוד 1
  • הי,

מתחילים לטפל בשיבוש של הצליל ל' סביב גיל 4. עד גיל זה השיבוש נחשב תקין, אבל רק במידה והשיבוש הוא השמטה של הצליל (למשל "imon" במקום "לימון") ולא הפיכתו לצליל אחר, כגון: ר' או נ' אפית. יש לשים לב גם לקיומה של מסורבלות חריגה של הלשון (ניתן להתרשם מכך ע"י יכולת הילד להזיז לשון מצד לצד, למעלה למטה, ליקוק שפתיים וכד')/ ריור משמעותי. אם רוצים (לא חייבים) בינתיים אפשר לתרגל מעט ליקוק של נקודות גלידה/ שוקולד/ מעדן מסביב לפה ובעיקר מעל השפה העליונה רק כהכנה קטנה, אבל סביר להניח שאופיר תרכוש את הצליל באופן עצמאי עד גיל 4. במידה והשיבוש אינו מתאים לתיאור הנ"ל כדאי לפנות לאבחון קודם לכן. שוב, כדאי להירשם בהמתנה כבר כחצי שנה מראש ומקסימום לא תזדקקו לו כשיגיע תורכם. אשמח לענות על שאלות נוספות במידה ותרצי. בהצלחה!
  • מקפיצה כדי שלא תפספסי...
  • סליחה שאני נדחפת לשרשור... אבל...
    הגדולה שלי בת שנתיים ועשרה חודשים וחסרים לה מלא עיצורים לדוגמא:
    חתול=כּתול
    שלום=טלום
    ב,ו,פ - כל הרפויות חסרות ונהגות עם דגש, לדוגמא: רינת ויויו=רינת ביויו...
    היא מובנת מאוד ובעלת אוצר מילים עשיר מאוד חמסה חמסה הרבה מעבר לגילה...
    זה תקין?
    מתי להתחיל תהליך של אבחון? קלינאי צריך? לשריין מקום לעוד חצי שנה? ללכת פרטי?
    אפשר קצת כיוון..?יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• עדי, הבת שלך מדהימה, והשפה שלה עשירה ומובנת,
    לפי דעתי לא צריך קלינאית תקשורת...
    וחוץ מזה, מה שלום החברה של הבן שלי????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה