אני מתה פשוט מתה........................... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד.

בנות! זוכרות אותי? אני מודיעה מראש זאת הולכת להיות חפירת החיים שלכן

אז ככה, לא הייתי כבר שבוע פה כי מיום ראשון ועד היום חגגנו בי-ם,, היה מהנה
    ביותר ומתיש ( חום ) וגם עשינו מלא סיורים במלא מקומות ומהזה נהננו!

אבללל,,,, היום היה יום הכי מגעייללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    יום שני שהיה לפני יומיים היה היום ה29 ( זה היום שאני מקבלת בד"כ כל חודש) ואומנם עדיין לא הגיעה ה אבל מיום שבת התחילו לי בקטנה בניגוב או לפעמים טיפהל'ה בתחתונית כתמים חומים!! הקטע המוזר הוא שהייתי בטוחה זהו עד יום שני בטוח אני מקבלת!!!! אבל!!!! זה אבל גדול! אין לי מושג מה קורה לגוף שלי!!! עברתי לפני 4 חודשים הפלה ולאחר מכן הכל חזר כמו שעון כל חודש! חוץ מזה שאתמול בערב בניגוב היה דם ורוד!!! בנות אתן לא מבינות כמה התבאסתי ( לא התחשק לי להיות רחוקה מבעלי החודש! ) ושוב אבל!!!!! הכתמים מהזה מוזרים בימים האחרונים הלכנו וטיילנו וכו'... והתאמצתי מאוד ורק אחרי מאמצים הופיעו לי הכתמים או על נייר או בתחתונית..... ושוב אבל,,,,, ברגע שאני נחה או בבוקר אחרי שנת לילה כלום!!! לא על התחתונית ולא בניגוב!!! כלום....................... מיותר לציין שעשיתי 3 בדיקות ביתיות ביום ה-25,27 והיום היום ה-31 והכל שלילי!!!
    חוץ מזה שרבתי לפני שעתיים עם בעלי ברמות מטורפות ובא לי לעזוב ת'בית.......
    אני רק בוכה ומצוברחת ואין לי כוח וחשק לכלום!! אני בסרטים שהמחזור השתגע לגמרי או ששוב יש לי הריון כימי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בא לי למות.................
    אני צריכה הרבה אהבה ואין מי שיעניק לי אני צריכה חיבוק,תמיכה,עצה,עזרה הכלללללללללללללללללל.......................
    אה ובנוסף חזרנו היום מהנופש ב -14 בצהריים והבן שלי אצל חמי וחמותי ועדיין לא הלכתי לראות אותו פשוט אין לי חשק וכוח יותר.................. אני יודעת שאני האמא הכי נוראית שיש.............
2 תגובות
עמוד 1
  • נתחיל מזה שאת ממש לא אמא נוראית , קוראים לזה "בן אדם"....
    את עוברת תקופה לא קלה וטבעי שאין לך חשק וכוח....
    ברגע שתראי את הקטנצ'יק 50% מכל זה בטוח יעבור לך....

אם המחזור שלך סדיר בדר"כ אז נורא מוזר מה שקורה לך, אני מציעה שתעשי בעוד יום-יומיים בדיקה נוספת ואיכותית - יש מצב גדול שזה הריון גברת מוריה
  • בס"ד

וואי שיר ממש תודה על העידודים!!! אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי

בעלי כרגע לא בבית ( בבית הכנסת ) ואני ממש עצובה.... אין לי מושג איך משלימים

ולא בקטע הפיזי כי אנחנו אסורים!!! אני מצוברחת שהוא לא מבין אותי וזה משגע אותי.

מכירה את זה שכשנושא אחד מציק פתאום הכל עולה! אז כן חזרתי מנופש ובעלי מחר

חוזר לעבודה ומה איתי? מובטלת,משועממת, כל היום עוקבת בפורום ולא בא לי לעשות כלום בבית,שורצת אצל אימא שלי, המצב הכלכלי שלנו ממש בריצפה וכן אם אתן שואלות איך הרשתם לעצמכם לצאת לנופש כך? אז זה כסף (קופות גמל שהוריי פתחו לי בלידה שלי ) אבל אני ממש לא רוצה לבזבז הרבה כי אין עוד הרבה, והיינו חייבים את הנופש הזה כי זה פעם ראשונה שאנחנו יוצאים לבד ממש מאז שהתחתנו ( לפני 3 שנים!) ואני ממש מתוסכלת !!! ובקשר להריון לא יודעת אם כבר בא לי אני פוחדת שזה שוב יהיה הפלה ( בגלל הדימום הקל והכתמים )
    חוץ מזה יום שני בעלי יוצא למילואים ואני אהיה אצל ההורים שלי!! ממש מסכל כמה דברים קורים ברגע!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה