שיר 30 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    רציתי לשאול אותך אם אפשר... הטיפול שעשית היה באופן פרטי או דרך קופת חולים?
10 תגובות
עמוד 1
  • יש רופאים המתמחים בפוריות בכל קופת חולים. אם אין לך איזושהי בעיה מיוחדת לדעתי כדאי קודם לבדוק רופא דרך הקופה. רופאים פרטיים לוקחים המון המון כסף.

אני לדוגמא הולכת לרופא דרך הקופה שגם מקבל באופן פרטי. אני משלמת בערך 30 ש״ח לרבעון אבל יש בנות שמשלמות לו באופן פרטי אלפי שקלים....

באיזו קופת חולים את?
  • היי
    עשיתי באסותא ברמת החייל ..דרך קופת חולים כללית ההשתתפות היא כ 600 שח ...
    מאד היתי מרוצה מהמקום ,הצוות ןהטיפול המנצח!!!
    ממליצה בחום
    גם אני שהופנתי להפריה ביררתי בהתחלה על פרטי - ואפילו הלכתי לפרופסור מאד ידוע ...רק מתוך לחץ...והבנתי שההבדל היחיד שבפרטי הרופא ששואב ומחזיר זה אותו רופא ...
    זה הכל !!
    ותכלס שיש צוות רופאים טובים ומנוסים _(כמו באסותא)...הכל אותו הדבר !!!
    בהצלחה
  • אני גם בכללית...
    קרן, אצל מי את מטופלת?
    שיר, באסותא היה רופא ספציפי שטיפל בך? הם עושים גם הזרעות?
  • הי a0610
    אני התחלתי עם רופא מהקופה ועברתי לפרטי מהסיבה שהרופא מהקופה היה מאוד איטי.. כלומר הייתי צריכה לעבור את כל השלבים לפי הספר..סביר להניח שאם הייתי ממשיכה אצלו הייתי רק עכשיו מתחילה הזרעות.
    אני אצל בר חוה ברמת אביב, הוא לוקח 800 לפגישת יעוץ (פעם אחת) ואז כל הזרעה סביבות ה- 500.. יש גם החזרים לקופת חולים כללית (אני במכבי אז אין לי החזר לצערי). מומלץ בחום.

• ה- 500 שקל זה כולל ההשבחת זרע או שבנפרד ?
  • כן, זה בערך 250 להשבחה ו300 להזרעה. ויש לך החזרים מהקופה.

• בהזרעה הראשונה , שילמתי למכון להשבחה 300 ולרופא 400 ונתתי לקופת חולים את הקבלות ולא נתנו החזר....האמת שגם לא נלחמתי לקבל בחזרה כי לא ציפיתי שיחיזרו למרות שאמרו לי שכן
    לא איכפת לי העיקר שיצליח ויהיה תקין ולא הריון מחוץ לרחם שוב.. למרות שאין קשר לטיפול זה הגוף שלי...

efush , יש לך פייסבוק ? ( אם את מעדיפה להישאר אנונימית אני אבין...)
  • יש לי פייסבוק, אשמח להיות חברה שלך.. ניסיתי לשלוח לך למייל אך אני לא רואה אותו בפרטי פרופיל.. תיכנסי לדף פרופיל שלי יש שם את המייל שלי
  • היי..
    שלחתי לך מייל...
  • אני מטופלת אצל דר פרידלר דרך קופת חולים מאוחדת.
    אני מאוד מרוצה והוא רופא בהחלט מעולה...

אני מקבלת יחס אישי ויש לי תשובות לכל השאלות.. ותמיד יש לי שאלות.. חחח ח

אתמול עשיתי בדיקת דם ראשונה כדי לראות איך ממשיכים עם מינון הזריקות, כבר בצהריים התקשרה אליי האחות והסבירה לי מה קורה ואיך מתקדמים...

בקיצור, אני ממש מרוצה אחרי שהייתי מטופלת אצל רופא נשים שסחב אותי כמעט שנה , אני יכולה סוף סוף להגיד שאני בידיים טובות...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה