היי, חדשה עם שאלה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולכן,
    כבר זמן מה אני גולשת בפורום ודי היססתי לכתוב בו, אבל אתן כל כך מקסימות
    והתמיכה כאן אחת לשניה פשוט מחממת את הלב
    שהחלטתי לתת לזה צ'אנס. :)

אני ובעלי מנסים להכנס להריון לא הרבה זמן (כחודש וחצי) ורכשתי ערכת ביוץ.
    המוזר הוא שהערכה לא הראתה כלום (התחלתי לבדוק מהיום ה- 15) ואז ביום ה- 22 היא הראתה חיובי - כמובן ששמחתי מאוד אבל עכשיו היא כל הזמן מראה חיובי. האם זה הגיוני שגם 3 ימים אחרי היא תראה חיובי?

תודה רבה על העזרה :)
7 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

ברוכה הבאה מאמי לשהות הכי קצרה שיכולה להיות!

רק שתדעי לידע כללי : בדיקות ביוץ צריכים להתחיל לבדוק קצת לפני היום ה-15

כי יש נשים שהביוץ שלהן מוקדם ( לדוגמא ביום ה12,13 וכו'...) דבר שני מאוד יכול

להיות גם ביוץ מאוחר יום 20,21 ועוד... כך שלדעתי האישית נסי לכסות שבועיים של

יום כן ויום לא........

עוד דבר אני שמעתי כמה מקרים של נשים שאכן סיפרו שבמשך כמה ימים ראו 2 פסים

ובסוף בכלל התברר שהן בהריון

אני לא יודעת באיזה יום את? אם את באיחור וכו... אבל 14 יום לאחר הביוץ אפשר

כבר לעשות בדיקת הריון ב"הצלחה מאמי!

ועוד דבר: אל תתבאסי אבל חודש וחצי זה כלום זמן! כך שיכול להיות שייקח יותר זמן

עד שנה שזה תקין לחלוטין..

שזה הריון...
  • ברוכה הבאה
  • ברוכה הבאה,
    אני לא סומכת על הערכות ביוץ האלו בכלל, ניסיתי כמה סוגים של ערכות ושל כמה חברות שונות וכולן הראו לי תמיד 2 פסים ובמשך כמה שבועות טובים.....
    אם בכל זאת את רוצה לתת לזה צ'אנס, הרופא שלי המליץ לי מאוד על ערכת "ביוצית" ואת צריכה להתחיל לבדוק כשאת מסיימת מחזור ולא ביום ה- 15...

כמו שכבר אמרו, חודש וחצי זה בכלל לא הרבה זמן אז קחי את הכל בסבבה ובלי לחץ.... אם הכל תקין אצלכם והמחזור שלך סדיר אז באמת שאין לך סיבה לדאגה...

שיהיה לך המון בהצלחה
  • אני בעד חגיגות כל החודש
    בלי לספור , לבדוק, לקנות ולהשתגע
  • וואו!! קודם כל תודה לכולכן אתן כל כך מקסימות
    אני אכן אשמע לעצתכן ובפעם הבאה (הלוואי ולא תהיה...) אבדוק מהיום ה- 10 ולא מה- 15.
    וכן אני יודעת שחודש וחצי זה מעט מאוד אבל לנוכח התוצאה של הבדיקות ביוץ היה לי ממש מוזר והייתי חייבת לשאול. :)

ולהלן - מאוד אהבתי את הגישה שלך, ניראה לי אאמץ אותה
  • בכיף יקירתי
    מחזיקה לך

הלן
  • בדיקת הביוץ של ביוצית
    היא הכי טובה !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה