למי שעברה ivf - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני נמצאת היום ביום השלישי להזרקת פיורגון עד יום שבת וביום ראשון אני הולכת לבדיקת דם ואולטרסאונד, מה שמעניין אותי זה כמה זמן אחרי שמסיימים לקחת פיורגון עושים את השאיבה??? אני יודעת שאצל כל אחת זה משתנה ושמחכים שהזקיקים יגיעו לגודל מסוים אך כמה זמן בערך, עד שבוע או עד שבועיים, מסקרן אותי אם יש סיכוי שזה יהיה כבר שבוע הבא?!?! אני כל כך מפחדת להתאכזב, אני בקושי מעקלת את מה שאני עוברת ואני רק בת 23 עוד מעט, ואני מפחדת להתאכזב... מה עושים עם המתח והלחץ????? הבעיה העיקרית שלי זה שאני לא עובדת כבר חודשיים, בדיוק כשגיליתי שאני צריכה להתחיל טיפולים עזבתי את העבודה ואני משתגעת גם מהלחץ שלא אוכל לעבוד בשנה הקרובה ואם יקח זמן עד שהטיפול יצליח אז עוד יותר זמן לא אוכל לעבוד... קרה למישהי שהיא ממש הרגישה שהיא צריכה לפרוק את כל מה שעובר עליה לפסיכולוג או משהו כזה?? האם זה יכול לעזור?? או שאני לוקחת את זה קשה מידי?!?!

לילך...
6 תגובות
עמוד 1
  • היי!
    לגבי פיורגון אין לי מושג, חכמות ממני יענו..
    אבל אני כן יכולה להגיד לך שחבל שהפסקת לעבוד, העבודה תמלא אותך ותגרום לך פחות להתעסק בציפייה, במתח, בטורח הנפשי. אני יכולה להעיד על עצמי: שאני בעבודה אני שוכחת הכל, העבודה שלי היא מאוד אינטנסיבית ואין לי זמן לחשוב יותר מידי. הייתי מציעה לך לאמץ את זה, שלא יהיה לך זמן, כך את פחות תשקעי בזה, דבר שיגרום ללחץ לפחות.
    חוץ מזה שבקרוב מאוד את תקלטי בע"ה ודווקא תצטרכי גב כללי כלשהו.
    תחשבי על זה...
    בהצלחה!!
  • מתוקה שלי אף אחד לא יכול לשפוט אותך על אי את לוקחת את הטיפולים...
    את צודקת במאה אחוזים שזה קשה מלחיץ וזו תקופה עם מתח רב,
    אני גם חושבת שעבודה דווקא תעזור פה....חפשי משהו, אפילו זמני...
    נורא כיף להרוויח כסף, וגם משהו קטן עדיף מכלום...
    לגבי הפיורגון...השאיבה תקרה עד שבועיים אחרי בערך...
    נסי באמת להתעסק בתחומים אחרים כדי שהזמן יעבור מהר...ותגיעי לרגע המיוחל..
    שולחת לך כוחות ומחזיקה לך אצבעות
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• היי,

אני כ"כ מבינה אותך והלחץ שלך
    וגם לי בא פשוט לפרוק הכל.

למזלי מצאתי את הפורום הזה
    שמעודד בכל פעם מחדש.

בעלי ואני עושים את כל התהליך הזה לבד
    ולא משתפים את הסביבה הקרובה שלנו

ולכן אני שוב מודה שיש את הפורום
    ואנחנו יכולות לפרוק אחת לשנייה את התחושות שלנו

הלוואי וכולנו ניפגש בנסיבות טובות יותר

אבל תנסי קצת להירגע ולהפסיק לחשוב על הנושא
    תמצאי לעצמך תחביב או אפילו חצי משרה
    על מנת שיהיה לך במה להעסיק את עצמך

ותמיד תזכרי שכולנו פה
    ומבינות לליבך
  • איזה חמודות... באמת כייף לשתף פה ולפרוק גם אצלנו בעלי לא רוצה לספר לאף אחד ואנחנו לבד בזה... לגבי העבודה אתן צודקות במאה אחוז אבל לא עזבתי את העבודה מבחירה בגלל הטיפולים פשוט נגמר החוזה והייתי בתקופת לימודים ומבחנים אז התחלתי לחתום. בלשכה אז כך עברו להן חודשיים וסיימתי את הלימודים ונשאר לי עוד חודש לחתום בלשכה אז העדפתי לנח ולנצל את החודש הזה שנשאר אני מקווה מאוד שאוכל למצוא איזה חצי משרה כשאהיה בהריון או לפחות חודש הבא... כשאסיים לחתום בלשכה כי אני באמת ישתגע בבית .... תודה לכן על העצות ..

לילך...
  • היי לילך,
    קודם כל חפשי עבודה!! גם אם תהיי בהריון וגם אם לא, אין טעם לשבת בבית! לעבוד זה בריאות!!!! (אם את גרה באיזור המרכז ויודעת ללמד אני יכולה לעזור אם תרצי להיות מורה מחליפה...)

השאיבה בטח תהיה ביום ב-10-13 לתחילת הזריקות...

ואם את מרגישה צורך לפרוק בכל מקום שהוא, זוהי ברכה...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • תודה רבה... האמת שסיימתי ללמוד תעשיה וניהול, זה לא כל כך קשור למורה מחליפה אבל תודה רבה... את צודקת בסוף אוגוסט אני מסיימת לחתום בלשכה ומיד אחפש עבודה... אתן יודעות אם צריך לספר למעסיק על טיפולים או הריון בע"ה??? קצת לא נעים להיכנס למקום עבודה ואחרי חודשיים שלוש לספר על הריון לא?!?! יש לי שאלה נוספת, אני משערת שתחילת שבוע הבא או מקסימום סוף שבוע הבא יהיה לי שאיבה ולבעלי יש זרע חלש מאוד (מיליון) ואנו רוצים שיהיה כמה שיותר הרבה ליום של השאיבה ובגלל שלא יודעים בדיוק מתי זה יוצא אנחנו לא יודעים ממתי כדאי לשמור?? כמה זמן לפני להמנע??? כדי שלא יהיה מצב שיגידו שעוד יומיים השאיבה וזה לא יהיה מספיק, נגיד אם נשמור מהיום שזה בערך שבוע לפני זה עדיף??? האם ככל ששומרים יותר זמן הזרע יהיה יותר חזק??? סליחה אם זה ממש בורות השאלות אבל באמת שלא חשבתי שאני אתעניין בזה מתישהוא... מסתבר שאי אפשר לדעת מה יוליד יום, כמה זה נכון...

לילך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה