עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    הרבה זמן לא כתבתי כאן אבל עקבתי קצת..
    בעוד 22 ימים בעלי ואני נחגוג יום נישואים ראשון.
    הרבה חברים שלנו נכנסו להריון אחרי החתונה, ואנחנו כבר תקועים עם זה שנה!
    שנינו נבדקנו ושנינו בסדר ותקינים בחינה רפואית.. ז"א שלא קיימת בעיה.
    הבעיה היחידה היא שהגוף שלי מותש, אני לא רגועה בכלל, לחוצה!!!
    המחזור שלי הפסיק להיות סדיר ואני כבר לא יודעת מתי הוא עלול להפתיע אותי וזה מתסכל מאוד.
    אני לא רוצה לומר שאני מתייאשת כי אני יודעת שעד שלא אשיג את המטרה אני לא אוכל לוותר ואין לי גם סיבה לוותר!
    השאלה שלי היא, מה אני יכולה לעשות??
    אני נורא אשמח לשמוע מכן קצת מה אוכל לעשות ואיך להצליח סוף סוף.
    אני אחרי חודשיים שלא היה לי חשק לקום בבוקר בכלל, הדכדוך שלט בעולמי והמטרה היא להמשיך הלאה ולעמוד ביעדים :)
4 תגובות
עמוד 1
  • היי hadasap
  • הדס היי,
    קודם כל מזל טוב לכבוד יום הנישואים הקרב ובא.
    האם קיבלת טיפולים כלשהם מהרופא נשים שלך, כדורים, זריקות ? האם נבדקת ונמצא שאת מבייצת? האם עשית מעקב זקיקים ?
    אם נמצא שהכל תקין אני חושבת שזה הלחץ שהורג אותך, ועד שלא תשתלטי עליו ועל עצמך ותרגיעי לא יצא כלום
    לצערינו הרב הלחץ והמחשבות משפיעים על גופנו יותר מכל דבר אחר ואני מאוד מבינה אותך, קשה מאוד להשתלט על זה והמחשבות כל הזמן נודדות לשם.
    אני מציעה לנסות להתעסק במשהו שאת אוהבת, לארגן לעצמך איזשהו פרויקט או תחביב שיעסיק אותך כל הזמן ואז בלי שתשימי לב הופ וזה יבוא.
    עד שאנחנו לא מרפות זה לא קורה, העיסוק בהריון הוא שדוחה את ההריון המיוחל!
    תנסי לעשות אולי טיפולים שירגיעו אותך , כמו מסאז, שיאצו, רפלקסיולוגיה.
    חשוב מאוד שנלמד להקל על הגוף שלנו ולא להעמיס עליו את כל הרגשות השליליים האלה אני יודעת שזה קשה ואני מבינה אותך מאוד.
    מאחלת לך שתיקלטי בקרוב

הלן
  • היי יקירה

ספרי לי על זה! כל החברות שלי נכנסו ישר להריון ואני עדין תקועה
    גם במקום עבודה שלי כל לקוחה שניה שעוברת בהריון! ואז אני שואלת את עצמי כל העולם בהריון! למה לי איןןןןןןן הריון זה פשוט אוכל תלב ומלחיץ עוד יותר אבל חיב להרגעעע!

מה
  • בנות

אני ממליצה לכן
    לטפל בעצמכן בכדי להרגע

דיקור , שיאצו , רפלקסולוגיה , מסאג'
    וכל מה שקשור בהרגעות ...

מחר אני הולכת לכנרת מהאתר
    לעשות דיקור אספר לכן מחר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה