אולי מישהי נתקלה בזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר כמה ימים יש לי גלי חום (אני בלי דקא) וטעם נוראי בפה.
    זאת הפעם הראשונה שיש לי את זה אחרי החזרה.

אולי זה בכלל לא קשור?אולי זה קשור לתמיכה? מישהי נתקלה בזה או שמעה על זה?אני לא מוצאת חומר באינטרנט.

והבדיקה הביתית הראתה שלילי.
11 תגובות
עמוד 1

• מעניין מה זה.. אולי תופעות הריון???
  • אני עם מיגרנה מטורפת מאתמול נשארתי בבית היום. וגם אצלי זה מופיע יומיים לפני הווסת. אז כנראה שזה קשור לווסת שעומד להגיע. תודה.

• אני לא מסכימה לך להיות שלילית!!
  • עזבי,המיגרנה שלי אומרת הכל יהיה בסדר בפעם הבאה

• אני ממש מקווה שאת טועה ואולי המיגרנה נובעת ממשהו אחר, כמו לחץ, החום שיש בחוץ..

אני מקווה שאת עדיין עושה ב. דם ביום ראשון.
  • אני אעשה כדי לקבל אישור להפסיק עם התמיכה
  • כן יקירתי,
    התמיכה היתה עושה לי גלי חום, סחרחורות, וטעם של מתכת בפה כמו טעם של מטבע
  • ורדים היקרה
    מַה-שֶּׁהָיָה, הוּא שֶׁיִּהְיֶה, וּמַה-שֶּׁנַּעֲשָׂה, הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה; וְאֵין כָּל-חָדָשׁ, תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ.

אני אומרת שעד שאת לא יודעת אחרת לא להספיד !!!!!!!
    וגם אצלי לפני הווסתות היו מיגרנות אבל גם לפני ובתחילת ההריון ....
    מחזיקה לך אצבעות
  • לפעמים הגוף מתעתע בנו ושולח מסרים שהם דו משמעיים...
    עד שה
  • תודה בנות

מורני ממי תודה באמת שלט הבנתי מה זה הטעם הזה,לא היה עד עכשיו. אני בהחלט מבינה את הרצון לחזור לטיפולים אבל זה לא קל. יש לי תאומים מעלפים בטח שתרצי עוד
    הצלחת ב6 נכון? טוב אני קרובה לזה...
  • יפתי,
    הם באמ מהממים ואני ממש אובייקטיבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה