סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת נכנסת למיטה?
    אני בודקת שהדלת נעולה (משום מה האיש לו אני נשואה לו תמיד טורח לנעול את הדלת כשהוא נכנס הביתה

15 תגובות
עמוד 1
  • איזו מין שאלה? סוגרת את העיניים
  • כרגע- מניקה.
    ונשכבת מהר, לנצל את הזמן שיש לי לישון עד ההנקה הבאה..
  • בד"כ זה:
    פיפי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • בודקת שהדלת נעולה, מכינה תיק לגן ושקית אוכל לבעלי (אם לא עשיתי את זה לפני כן), מצחצחת שיניים ובודקת את שקד.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מצחצחת שינים ,פיפי , בודקת ילדים, נכנסת למיטה, מתכרבלת טוב טוב..
    ואז שולחת את בעלי לבדוק שהדלת נעולה
  • גם בודקת דלת

• שמה מדיח, שמה מכונת כביסה, מתעדכנת בפורום, עושה ספירת מלאי לילדים, מקלחת, ציחצוח, עוברת שוב אצל הילדים, שמה שעון מעורר (אף פעם לא הבנתי למה
  • אני עושה אלף דברים לפני השינה.... אבל האחרון זה לבדוק את מאורי.

~ יולי ~
  • בודקת את הילדים מנשקת אותם , מציקה להם קצת עם כל החיבוקים והנשיקות -
    כי הם הכי מתוקים שהם ישנים

וניזרקת על המיטה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • נותנת נשיקה לבעלי

• בודקת את הדלת
  • אחרי הסיבו, ילדים/דלת/צחצוח שיניים, אני מורחת קרם רגליים

• בודקת את הילדים ומכסה אותם

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
  • נרדמת על הספה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה