מעקב זקיקים וחום השחר - התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    אני צריכה התייעצות מבעלות ניסיון שכמותכן.
    ביקרתי בשבוע שעבר אצל הרופאת נשים הלא נחמדה שלי. אמרתי לה שאני חוששת שהביוץ אצלי מקדים מאוד ומתקיים בימים הנקיים ועל כן ביקשתי שתישלח אותי למעקב זקיקים.

הייתי השבוע 3 פעמים:
    יום 11 למחזור - זקיק אחד גדול יחסית. גודל 13 מ"מ
    יום 13 - הוא גדל עוד קצת ל-15 וחשוב לציין שבערב היו לי כאבים בצד שמאל שהרגישו כמו ביוץ...ובאותו ערב טבלתי
    יום 15 - היום. עשיתי בדיקה ולא נמצאו זכר לזקיקים. היא ראתה באולטרסאונד משהו מטושטש בגודל 13 מ"מ....
    מה זה אומר????

אני רוצה לציין שבמקביל בדקתי חום מהיום ה- 7 בערך למחזור . כל הזמן עמד על 35.9 . ביום ה - 14 גדל ל- 36.4. גם היום בבוקר היה כך.

בנות... פליז.... למישהי יש מושג מה עובר עלי?
1 תגובות
עמוד 1
  • יש מצב שבייצת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה