סקר אלרגיות למזון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השאלה היא לאימהות שהילדים שלהן אלרגים למזון כלשהו -
    אתן סומכות על הצוות בגן?
    קרה שבטעות נתנו לילד שלהן לאכול משהו שאסור לו לאכול?
    עד כמה אתן רגועות בקשר לעניין?ֿ

מעין מאוד אלרגית לחלב. היא לא רגישה ללקטוז, כמו שהרבה אנשים חושבים, אלא ממש אלרגית לחלבון חלב.
    אני די לחוצה לגבי שנה הבאה, כי זו תיהיה הפעם הראשונה שהיא נכנסת לגן ואני לא יודעת עד כמה אפשר לסמוך על הצוות. על מעין אני לא ממש סומכת. היא יכולה למצוא עוגיה על הרצפה בבית ופשוט לאכול אותה, אבל אני שומרת במיליון עיניים.
    קצת לחוצה, במיוחד לאור הסיפור האחרון על הצעירה שמתה אחרי שאכלה וופל בלגי במסעדה, למרות שמעולם לא אמרו לנו שהאלרגיה של מעין מסכנת חיים (רק אמרו שהיא מאוד אלרגית ושהבדיקה הבאה היא בגיל 4).
8 תגובות
עמוד 1
  • בני אלרגי לביצים ובגן פרטי מקפישים (בתוך האוכל מגיל 3 אין לו בעיה ).
    יש להם ילד שמאוד אלרגי לחלב כולל מזרק אטרופין אבל בגן מקפידים ביותר,שיש יום הולדת והורים של ילדים אחרים קנו עוגה חלבית אז הוא מקבל עגה פרטית פרוה שצוות הגן רוכש לבד ככה גם עם גלידה . אני מקפידה ביומי הולדת של בני להביא עוגת פרווה כדי שלא יהו בעות אם אף אחד .
  • לנו אין אלרגיה

לשחר היה שנה שעברה בגן( גן עייריה ) ילדה אלרגית לכמה דברים ... הם שמו שלט במטבח שרשום למה הילדה אלרגית ומה לעשות במקרה ומופיעים סימני אלרגיה איפה הנחיות מה לעשות

מתי עשיתם בפעם האחרונה בדיקה?
    אם עברה חצי שנה היתי נגשת שוב לרופא ומבקשת בדיקה חוזרת תסבירי שהילדה נכנסת לגן ואת רוצה לדעת את מצב האלרגיה של הילדה ושיתנו לך הנחיות מדויקות מה לעשות

• איפי - רעיון מעולה! אני אבקש מהרופא שלה.

• לא הייתי בסיטואציה כזאת, אבל בהחלט מבינה את הלחץ שלך

• למזלך הרב, מעין תיכנס לגן עם מעט ילדים והרבה עיניים.
    קשה לסמוך, אין ספק, אבל לא תהיה לך ברירה.....
  • ענבר, בהחלט יש יתרונות
  • לחברה של יש בת שאלרגית לבוטנים, חלב וביצים. שמו שלט בגן ושמרו עליה.

בד"כ הכול היה בסדר, היה רק איזה פעמיים שלא בדקו ממש באותיות קטנות על שאריות בוטנים שיש בצ'יטוס וזה עשה קצת בלאגן.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה