זווית ממולצת בעגלת תינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערן שלום,
    אנו נמצאים כעת בשלבי הרכישה של עגלה.
    כיום רוב העגלות המודרניות (פרימיום) הן עגלות שהטיולון שלהן מקובע בצורה כזו שיש זווית בין הרגליים לגב גם במצב שכיבה של התינוק.
    בחודשים הראשונים של התינוק ממולץ להשכיב את התינוק בזוית של 180 מעלות בתוך אמבטיה אך מה קורה מעבר ל-4 חודשים לערך כשהתינוק כבר גדול בשביל האמבטיה ?
    עד היום, למיטב ידעתי והבנתי, היה ממולץ שגם בטיולון (מעבר לאמבטיה) לתינוק תהייה אפשרות לשכב בזווית של 170-180 מעלות, מה שעגלות הפרמיום אינן מספקות.
    האם כדאי להתמקד בבחירת העגלה בטיולונים המאפשרים את הזווית שכיבה או שגם עגלות הפריומים אינן פוגות בגב התינוק וביצובות העתידית שלומבחינה פיזיוטרפיסטית כפי שרוב המוכרים טוענים ?
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני מבין בזווית בין הרגליים לגב, לפני הלידה.
    לזוויות מומלצות אחרי הלידה - ממליץ עם פורום של רופאי ילדים או התפתחות הילד. לצערי בנושא זה אינני יכול לעזור לך.
    בהבט האישי, אחרי 3 ילדים ו 3 עגלות שונות - אני חושב שזה לא כל כך משנה, לגב של הבנות שלי לא קרה שום דבר.

בהצלחה ברכישת העגלה
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה