כאבים חזקים בבטן התחתונה, ביוץ או בגלל ההזרעה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יקירות , כמו שאתן יודעות אתמול עשיתי לראשונה זרעה
    לפני כשעתיים התחילו כאבים בבטן התחתונה (דומים לכאבי ביוץ/מחזור)
    מה אתן חושבות, מנסיונכן .... זה ביוץ או תופעה לאחר הזרעה?
    בגדול הביוץ היה אמור להיות אתמול, ביום ההזרעה לא?!
6 תגובות
עמוד 1

• הגיוני שהכאבים האלו בגלל הביוץ, ביוץ זה בערך 48 שעות.. ההזרעה לא משאירה שום תופעות (כמו ביחסי מין)
    קיבלת טיפול נוסף- תמיכה וכדו'?

אגב... ממליצה לך להמשיך לקיים יחסים בימים הקרובים,לכסות הכיוונים
  • הי אודליה, לא, לא קיבלתי שום דבר.... לקחתי בהתחלה חמישה ימים איקקלומין מינון של אחד ליום וההזרעה אתמול..... למה באמת הוא לא נתן לי שום דבר?

אגב אם הזרע חלש ועשיתי את ההזרעה אתמול והביוץ היום או מחר, הזרע יכל לשרוד במצב כזה?

• אין לי מושג למה הוא לא נתן לך כלום, כל אחת מקבלת טיפול שונה, חוץ מיזה זה רק הטיפול הראשון שלך, כניראה הוא רצה לנסות כרגע בלי שום דבר נוסף- יותר טוב בלי כל ההורמונים האלה..

הזרע יכול לשרוד בצוואר הרחם בערך 3 ימים ( יש כאלה שאומרים שגם אחרי 5 ימים הוא שורד)
    זה שיש לך תאי זרע בתנועה טובה- מתקדמת זה הכי חשוב, גם אם הביוץ יהיה היום או מחר עדין יש סיכוי, בגלל זה אני אומרת שתקיימי יחסים בימים האלו..

בהצלחה מתוקה
  • תודה ממי
    כתבתי לך תגובה בהודעה הקודמת שלי, אשמח אם תסתכלי

• שיר זה נשמע כמו ביוץ...
    אני עוד חדשה בכל הנושא הזה של הזרעה אבל זה נשמע הגיוני שתמשיכו לעבוד והלוואי שתקלטי טבעי...

אני שמעתי לא מעט סיפורים שאפילו אמרו שאין סיכוי ועדיין נקלטו.... רופאים יושעים הרבה אבל כשהגוף מחליט, אין מי שיכול לו...

אז קדימה לעבודה!
  • ממי יש כאבים אחרי ההזרעה כמו אחרי שאיבה או החזרה. בכל זאת זאת עשו שם איזושהי פעולה. אל תלחצי. אם יהיו כאבים בלתי נסבלים תלכי לרופא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה