סקירה מורחבת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב...
    אתמול הייתי בסקירה דרך קופת חולים ובסיכום הבדיקה נכתב הודגם מעי מעט אקוגני ממומלץ ייעוץ גנטי,הרופא לא טרח לומר לי כלום על זה ורק שיצאתי ראיתי שזה מה שנכתב ,העניין קצת מלחיץ אוותי ,מה זה אומר ,זה מסוכן????? יש לציין כי לפני שבוע וחצי עשיתי סקירה באופן פרטי שם נאמר לי שהכל בסדר,יש לי תור לרופא המטפל שלי רק בעוד שבוע ועד אז יהיה לי קשה תפקד מלחץ,מה לעשות???
    לתשובתך אודה.....יום טוב

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

קשה לשפוט מי צודק - הסוקר של אתמול או זה של לפני שבוע וחצי, עוד חסר גם לדעת באיזה שבוע את.
    בכל מקרה, שני הדברים הראשונים שצריך לדעת זה: 1) שמשקל העובר תקין לגיל ההריון. 2) שאין ממצאים נוספים בסקירה.
    ברוב המקרים מעי אקוגני חולף תוך מספר שבועות ובהנחה שאין שום ממצא נוסף בינתיים, אז זהו ממצא חסר משמעות. לכן, חשוב להיות במעקב

דברים פחות טובים, ולשמחתנו מאוד נדירים, שקשורים למיע אקוגני יכולים להיות
    1. מומים כרומוזומאליים, ולכן נשלחת לייעוץ גנטי כדי לבדוק צורך בדיקור מי שפיר
    2. ציסטיק פיברוזיס - ואת בוודאי יודעת האם את או בן זוגך נבדקתם לזה
    3. דימום תוך רחמי - צריך לחפש סימנים לזה באולטראסאונד
    4. זיהומים שונים, שאת רובם אפשר לבדוק בבדיקות דם שלך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה