היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מקבלת כל 28 יום, מחזור אחרון שלי ב 3/7 אני אמורה לקבל ביום ראשון 31/7 כבר כמה ימים אני סובלת מכאבי בטן תחתונה, חזה נפוח וכואב ובנוסף יש לי הפרשות מרובות שקופות,
ביצעתי היום בבוקר בדיקה והיא יצאה שלילית,זה בטוח שאני לא בהריון? מה עלי לעשות? אני ממש סובלת מכאבים וגם ממש סקרנית ( זה החודש הראשון שאני מנסה),
בבקשה תעזרו לי.
4 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה לפורום.
קודם כל אני מקווה שתהיה לך שהות קצרה נעימה.
אני חושבת שכדאי לך לחכות לפחות לאיחור של יום ואז תעשי בדיקה.
בהצלחה!!
הי ברוכה הבאה לשהות קצרצרה....
כל עוד לא קיבלת, הכל יכל להיות, המון בנות הרגישו את הכאבים שלפני המחזור עם כל התופעות הנלוות ולבסוף התברר שזה הריון.... אז אי אפשר לדעת....
למרות שלגבי למשל, תמיד אני אומרת שבחודש שלא ארגיש את הכאבים האלו בבטן התחתונה לפני שהמחזור מגיע אדע שאני בהריון, כי אצלי זה כמו שעון....כאבי בטן מיגרנות חולשה... ברגע שאראה שזה לא קורה לי אדע בוודאות שאני בהריון - כל כך מכירה את עצמי.... אבל אצל כל אחת זה אחרת.........
מחזיקה לך אצבעות,
בנות תודה על העזרה...
התחיל אצלי דימום עכשו...
נצטרך לחכות לחודש הבא למרות שזה מוזר לי שהקדים לי בחיים זה לא קרה לי.
לא קרה כלום סה"כ חודש ראשון שאתם מנסים, תזכרי - הכל לטובה