אופטימיל - מי יכולה לחוות דיעה? בבקשה קצת דחוף... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא ניסיתי אופטימיל, אבל שמעתי מחברות רק דברים טובים. איזה סימילאק את נותנת לו - אדוונס או רגיל? אני זוכרת שלמאור התאים רק רגיל, אדוונס היה עושה לו בלאגן.
~ יולי ~
אני נותנת לליה אופטימיל בגלל שמסימילאק ומטרנה היו לה עצירויות. המת"ל מעולה ואני מרוצה ממנו!
לא ניסונו כזה נכנס לשוק אחרי שבני כבר לא אכל תמ"ל , הוא נגמל מעניין בגיל שנה ... אבל חברה הצרפתית הזות שנים בשוק . http://www.holdthatpic.com/
תודה בנות
אני יודעת שגם מטרנה יותר קלה מסימלק. אולי אפשר להרגן דוגמיות של אוםטימיל דרך החברה ולברר האם זה נותן פיתרון . אני נזכרתי שבני השתחרר מבית חולים ובעלי היה צריך לקנות מטרנה - הוא בלי לשים לב רכז מהדרין וחשבתי שרק עניין של כשרות וזה מה זה עושה לו עצירות כזה חוסר איזה רכיב ... עברנו לרגילה ואז בעיה נפתרה . http://www.holdthatpic.com/
אני מכירה מישהו שפשוט עשה תחקיר מקיף על כל התמ"לים למינהם (אני מדברת על תחקיר שכולל בדיקות מעבדה וכל מיני כאלה-אל תשאלו אותי איך...)והתוצאה הייתה שהאופטימיל הוא התמ"ל הכי טוב...חברה שלי שילדה לפני שבועיים החליטה שהיא מקשיבה לו.אני רק יכולה להגיד לך שהבת שלה לא הכי רגועה בעולם (גזים,עצירויות) אבל לא ניסיתי בעצמי אז לא יכולה להגיד לך בוודאות... בכל אופן-אני החלפתי לבת שלי תמ"ל בגיל שבועיים-ממטרנה לסימילאק אדוונס-וזה עזר,והבן שלי אוכל סימילאק אדוונס-וטפו טפו...הכל בסדר... לדעתי כל ילד והקיבה שלו.ואם המצב ממש גרוע אז תחליפי...
לכי על האופטימיל. גם אצלנו הוא עבד טוב, כל פעם שהיו קצת ענייני בטן שינינו וכך יובל ניסתה את כל החברות :-). דרך אגב - אוראל בן 3 שבועות = הוא בדיוק בקפיצת גדילה, הוא אמור להיות כל היום על הציצי שלך למשך 3-4 ימים ע"מ שהציצי ידע לייצר כמות גדולה יותר, אם מטרתך הא להניק הנקה מלאה - תאפשרי לו, אם לא - אז כדאי להוסיף תמ"ל.
אני רציתי לנסות את אופטימיל וביקשתי דוגמיות..החברה לא נותנת דוגמיות מה שכן הם נותנים שובר הנחה לקניה. אצלינו הסתדר הכל עם סימילאק דווקא.. את המטרנה לא אהבנו כלל. אז בסוף גם לא ניסיתי..
אני נותנת רק!!! אופטימיל לבנים שלי עד היום אריאל אוהב לשתות דייסה לפני השינה.
אני יכולה להגיד לך שכל מי שהמלצתי לה קיבלתי ברכה. כשאריאל נולד זה באמת לא היה בשוק ונכנס לפני 3 שנים לארץ. החברה עצמה מדיצ'י עובדת כבר המון שנים והאופטימיל מקורו בצרפת והוא למעלה מ-40 שנה בשוק האירופאי ככה שיש אבא ואמא לתמ"ל.
אני יכולה לספר לך כשרואי נולד היו לו פליטות והוא היה יותר רגיש ואמרו לי לתת סימילאק שלא על בסיס חלב ומשהו אמר לי בלב אחרת וברגע שהעברתי אותו לאופטימיל הילד היה רגוע, לא סבל יותר מגזים, ישן לילה שלם וצמח יפה במשקל. מתן שלי אותו דבר - בלי בעיות גזים, עלה יפה במשקל ורואים ילד שטוב לו ונוח לו.
יותר מזה- השבוע הלכתי לקנות קופסא ירוקה שזה שלב 2 ובגלל שמתן בעוד שבועיים יהיה בן שנה חשבתי שאולי אפשר להביא הבייתה רק שלב 3 - מה שאריאל ורואי אוכלים -צלצלתי לחברה והיא אמרה לי בשום פנים ואופן לא לפני גיל שנה ושאלתי למה?? הרי שלב 2 ושלב 3 זה אותו דבר השוני זה ששלב 3 זה בטעם וניל.
ואז היא אמרה לי תכלס את צודקת אבל!!! כמות ריכוז הפרוביוטיקה והLCPUPA שונה ולכן להמתין עוד שבועיים והציעה לשלוח לי קופון ל-450גר'.
יתרון נוסף - כפית מדידה של 30 מ"ל - את תמיד יכולה להכין מנה וחצי ולא לזרוק. מקווה שעזרתי
מה שלינבר כתבה הוא ממש נכון
בנות תודה לכן על התגובות הזריזות והמידע הרב!!!!!! איזה כיףףףףףףף
גם אצלי הסימילאק עשה בעיות....אנחנו היינו עם מטרנה
אני נורא רציתי לנסות אופטימיל כשהפסקתי הנקה מלאה, אבל אני מתה מפחד בגלל הסיפור עם רמדיה- אני יודעת שאין קשר אבל זה תקוע לי בראש אני סומכת רק על סימליאק - על אף שהוא נורא יקר אוףףףף