עשיתי משהו....ואתן הולכות להרוגגגגגג אותי......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

18 תגובות
עמוד 1
  • הי שירשור

לפי דעתי זה אחלה רעיון להפתיע את הבעל ולספר לו את זה עם המתנה המהממת הזו

איזה צבע קנית ?

גם לי יש את החולשה הזו עם אני נכנסת לפוקס בייבי או קדס קידס בא לי לקנות את הכול

אבל זה טוב תחשבי חיובי יהיה חיובי
    מחשבה בונה בסיס למציאות

חוץ מזה שאני לא מאמינה בעין הרע
    במיוחד עם לא סיפרת לאף אחד (אז נראה לי שזה בסדר במיוחד עם זה מתן לך להרגיד טוב)
  • אני גם מאמינה בחשיבה-חיובית,את מדמיינת שכך יהיה וזה מקסים בעיני!

הנעליים יהיו בשימוש,זאת האמונה שלי בע"ה, כך ש"חסכת" לעצמך סידור לקראת גיל-שנה

• תראי אני חשבתי כ"כ הרבה חיובי וזה לא קרה, אז אני אפילו לא יכולה להתחיל לחשוב על הנעליים שקנית...
    דבר אחד אני אגיד: אם זה עושה לך טוב...

• כנראה שהולך להיות לך בן

לא סתם קנית נעל לבנים
    למרות שהיום הכל מתאים לכל המינים כמעט

ולגבי הכאבים באמת כדאי להתקשר לרופא
    עדיף לא להיסתכן במיוחד שזה משהו חדש שאנחנו לא מבינות
    אז תראי אותנו שישי בערב והראש לא מפסיק לחשובבבב
    מה יהיה
  • היי שיר,
    קודם כל בהצלחה...
    בדיקת דם את יכולה לעשות ביום ה-14 להזרעה ...
    בהצלחה
  • אזה חמודה חחחחחח
    אני מקווה מאוד שתעשי בהם שימוש כבר החודש
    וגם אני מאמינה שאם את חיובית ואממינה במשהו זה מתגשם
    בהצלחה מתוקונת
  • בדיוק חשיבה חיובית
    על זה אני מדברת כל הזמן
    נראה לי אני ינסה את השיטה של שיראל ותותי להם היא עבדה יפה
    אני אני עכשיו בשבוע 2 + 2 הלוואי הלוואי

מקווה שזה יעבוד גם אצלי

שירשור את כמוני נכון
  • שושןן- כן בדיוק כמוך, שבוע 2+2. חחחחחחחח......

• היי שירוש אני פה
    קוראת מתעדכנת ומגיבה
    אין לי כרגע הערות משלי , אני מסיימת את המחזור לאחר מכן לוקחת טיפול של אגיסטן למרות שנראה לי שנפטרתי מהפיטריה עוד לפני המחזור
    ומתחילה חודש חדש של עשיה מרובה
    החודש בעלי יעשה בדיקת זרע לכל מקרה הוא התנדב לבד ולקח הפניה
    ולי יש תור לרופא נשים כי מאז שעש/יתי את כל הבדיקות והם יצאו תקינות לא ביקרתי אצלו, מאז סוף מרץ.
  • יופי אני שמחה שאתם עושים את כל הבדיקות הדרושות , חשוב מאוד להמשך התהליך.....
  • כל הכבוד לבעל המקסים שלך . שיהיה המון בהצלחה.
  • נכון מאוד אנחנו מנסים רק ארבעה חודשים החל מאפריל
    עם זאת אני חושבת שכדאי בכל זאת לאט לאט לבצע בדיקות ולראות שהכל תקין
    אז החלטנו לעלותה מדרגה
    בנוסף לפני כשנתיים הובחנתי כפוליציסטית ויתכן שזה מקשה עליי ולכן אני חושבת שכדאי לגשת להמשך ברור אצל הרופא ( הדבר ההזוי הוא שגם אחותי ואמא שלי סובלות מאותה בעיה כמוני כנראה גנטי והן נכנסו להריון ללא בעיה אבל עם זאת הן לא נטלו גלולות והן גם לא ידעו על הבעיה הזו כי פעם לא ידעו הכל כמו היום, ואיך אומרים מה שלא יודעים לא פוגע וזה לדעתי מאוד משפיע פסיכולוגית כשאת מודעת שיש בעיה כלשהי)
    אני סבורה לחלוטין שאוכל להיקלט לבד אבל דעתו את הרופא נשים שלי שהוא פרופסור מעולה לא תזיק
    לפי כמה חודשים כשהפסקתי גלולות הוא הציע לנסות לבד כי החודשים הראשונים הכי פוריים ושאחרי כל הבדיקות אחזור אליו , החלטתי לא לחזור אחרי הבדיקות כיוון שכולן יצאו תקינות ולכן ניסינו כמה חודשים לבד וכעת הגיע הזמן לייעוץ, גם ד"ר הדר בפורום של השאלות רפואיות המליץ לי לגשת לייעוץ לאחר שסיפרתי לו הכל וגם שאל אותי אם בעלי עשה בדיקת זרע ובקיצור הכל מסתדר כפי שצריך, אני בטוחה שהכל יהיה בסדר ובקורב כולנו נקבל חדשות טובות

נשיקות
    הלן
  • ברור..... אני חושבת שזה מעולה שאתם מתחילים לבדוק עכשיו.... בדיעבד אני מצטערת שלא התחלנו לבדוק לפני....ומצד שני אני מאמינה שהכל קורה לטובה וכל עכבה לטובה....

שוב, המון בהצלחה מתוקה
  • הלן,
    זה טוב שאתם עושים את הבדיקות ולא מחכים, גם אני עשיתי את כל הבדיקות, התחלתי עוד לפני החתונה לעשות אותם.....
    ואנחנו מנסים כבר 9 חודשים בערך, גם אני עם שחלות פוליציסטיות וגם אנחנו ניסינו בדרך הטבעית בהתחלה כי הרופא שלי התעקש וכשראיתי שאני לא מקבלת כבר 5 חודשים מחזור אז חזרתי אליו והוא אמר שנתחיל לטפל באיקקלומין. עשיתי כבר 2 סיבובים ובנתיים זה לא השפיע בכלל לצערי
    ביום חמישי האחרון בעלי עשה את הבדיקת זרע ומחר נקבל את התשובות ואני מזההההההה לחוצה ומקווה שיצא תקין, כל הסופ"ש דיברתי עם אלוהים והתחננתי שהכל יצא תקין אצלו.... בכל מקרה, מחר תהיה תשובה ואם יצא תקין אני יתחיל עוד סיבוב של איקקלומין במינון יותר גבוה. אם התשובה תצא לא טובה חס וחלילה לא תקינה אני לא יכולה להתחיל את האיקקלומין כי זה לא יעזור... בכל מקרה סוף חודש אוגוסט יש לי תור למומחה פוריות כי הרופא נשים שלי אמר שהוא כבר לא יכול להמשיך איתי כי צריך לעלות מדרגה ולהתחיל טיפולים רציניים יותר.
    בקיצור, תעשו את הבדיקות כי חבל על הזמן ועל הניסיונות לשווא אם חס וחלילה יש בעיה.... מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה תקין

שיר,
    נתת לי אחלה רעיון איך לבשר לבעלי ברגע שאני אהיה סוף סוף בהריון
    ואל תרגישי רע, תעשי מה שטוב לך....

שיהיה לכולן שבוע טוב ובשורות טובות אמן!!
    ושיגיע כבר מחר שאני אקבל סוף סוף את התשובות התקינות בע"ה של בעלי
  • הי שיר,
    איזה מגניב!!! הלוואי שיהיה להן שימוש בקרוב... לפני חודשיים נכנסתי עם בעלי לחנות של פוקס וראיתי שם שמלה מדהימה שלא יכולתי להתעלם ממנה וממש רציתי לקנות אותה- לא היה אכפת לי למי, העיקר לקנות! אבל בעלי נתן לי כזה מן מבט של "איזו אישה משוגעת יש לי, מה קורה איתך?" שנעלבתי ויצאתי מהחנות... ואז הוא התנצל כמובן- ואני גם קניתי את השמלה, כמובן- לחברה שילדה...

הלוואי שיהיה לנו בהצלחה ובשורות טובות בקרוב...
    יפעת.
  • מאחלת לך שתתבשרי בבשורות טובות עוד החודש - מרגישים מהמילים שלך שאת ממש כבר רוצה ילד - אז הלוואי בשבילך
  • שירצוק גם אני מאמינה שהכל זה מלמעלה הכל לטובה והכל יסתדר ועוד מעט יהיה שימוש לנעלים שקנית
    nashnush אני מאחלת לך שהכל יצא תקין ויסתדר בקרוב מאוד מתוקה
    ובקשר אליי, מה שהזוי זה שהמחזור שלי סדיר לחלוטין כל חודש בין 32-34 יום
    בכלל התפלאתי שהרופא מצא לי את זה , ראו את זה באולטסאונד ואני סובלת מאקנה אין לי את שאר התופעות אבל מסתבר שזה מספיק .
    אחרי כמה שיחות עם מספר אנשים הבנתי שלפעמים יש מצב כזה בו שחלה נראית פוליציסטית לפי המראה שלך אך הפועל הכל תקין - אלוהים יודע
    קיצר את כל הבדיקות עשיתי לפני שהתחלנו לנסות, קרי בידקות דם לראות שהכל תקין בגוף, אולטרסאונד ובדיקות גנטיות .
    הפעם האולטרסאונד לא הראה שום דבר חריג אבל זה היה מיד לאחר סיום גלולות.
    ולסיכום , האמת שלא רציתי ללכת לרופא אך בעקבות המלצו את ד"ר הדר פה בפורום הרפואי החלטתי בכל זאת כיוון שהוא אמר שלאחר חצי שנה רצוי לגשת ליעוץ נוסף, אמנם עברו רק 4 חודשים אבל אני חושבת שאין זה מזיק במיוחד לאור העבודה שאחרי הבדיקות לא חזרתי לרופא. באשר לבעלי אני מאוד שמחה שהוא העלאה את נושא בדיקת הזרע, זה לא יכול להזיק אלה רק להריגע שהכל תקין ואני בטוחה שהכל תקין .
    נטלתי גלולות במשך זמן מאוד ממשוך כ 10 שנים עם הפסקה אחת בת 8 חודשים וברור לי שהגוף צריך לחזור לעצמו ולוקח זמן

אני בטוחה שבסוף הכל יסתדר לכולנו ונצליח

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה