עשיתי משהו....ואתן הולכות להרוגגגגגג אותי......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• לפני שאספר לכן מה עשיתי יש לי 2 שאלות......

כידוע לכן עברתי טיפול הזרעה (ראשון-אמן שיהיה המנצח) ב-27/7, לפני יומיים
    שתי שאלות:

1. מתי אני כבר יכולה לעשות בדיקת דם או בדיקה ביתית (סקרניתתתתתת) ?
    2. מדוע לא קיבלתי "אוביטרל" אני רואה כאן שכול מי שעובר הזרעה מקבלת אותו, למה לא קיבלתי לדעתכן????
    טוב אל תהרגו אותי....אני לא יודעת מאיפה בא לי הדחף לעשות מה שעשיתי אבל ככה יצא..... אתמול הייתי בחופש ועשיתי קצת שופינג..... בקיצור נכנסתי לפוקס וקניתי נעליים של
14 תגובות
עמוד 1
  • 1. אוביטרל לוקחים כדי לתזמן את הביוץ בדיוק לזמן ההזרעה,
    אפשר לעשות הזרעה גם על בסיס טיבעי, ע"י כך שמשערים לפי המעקב זקיקים ובדיקות הדם מתי זה יקרה...וסביב המועד הזה - עושים הזרעה ללא אוביטרל...
    2. בדיקה ביתית תעשי אחרי שיהיה לך איחור במחזור - זה הכי בטוח...
    אם את לא יכולה להתאפק נסי בדיקת דם - 10-12 ימים מההזרעה (יום ההזרעה לא נספר כיום)
    3. לגבי הקטע עם המתנה...אני כל כך מבינה אותך....כולנו מסתכלות בחניות ומפנטזות כבר לקנות לביבי דברים.....אני קניתי גם משהו שקשור בזה...(לא נעליים)...ואז לא בדיוק הצלחנו להיכנס להריון,
    ולא בגלל שקניתי את מה שקניתי....אין פה עין הרע שתהיה עליך בגלל שקנית את זה...קצת התאכזבתי אבל שמרתי את זה בארון...וכשזה קרה מימשתי את הפנטזיה שלי ונתתי את זה לבעלי....והוא מאוד התרגש....
    אז קודם כל תוציאי לך מהראש שבגלל שקנית את זה - זה לא יצליח...
    אם זה יצליח או לא זה רק עניין של מזל...ואני מאוד מקווה שתצליחו...
    אבל גם אם לא בובה...לא להשתגע...עם המון סבלנות תתאפקי עם המתנה ....ומקסימום תעניקי אותה לבעלך חודש הבא....
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• מתוקה כל אחת מוצאת את הדרך שלה להתמודד עם ההמתנה להריון המיוחל,ואם זאת הדרך שלך זה בסדר גמור וחלילה לא יצליח פעם הזאת אז יצליח בבא ואז תתני לו את זה. שיהיה המון בהצלחה

גם לחברה שלי שעשתה הזרעה לא תוזמנו עם אוביטרל והיא נכנסה להריון מההזרעה וכיום יש לה תינוקת בת 4 חודשים
  • אין עלייך שיר, אם זה גרם לך להרגיש טוב אז זה היה שווה!
    אמן ובעוד שבועיים תוכלי להוציא מהמחבוא ותעשי לבעלך הפתעה.

שבת שלום
  • מכירה את השיר שמסכם מה שאני רוצה לומר לך :

"תעשי רק מה שאת אוהבת , רק מה שאת חושבת , שיהיה לך טוב .... "
    "תן חיוך הכל לטובה" "אין יאוש בעולם בכלל !!! "
  • איזה חמודה...חח
    אני מאחלת לך שתלכי לעשות חבילת לידה שלמה ולא רק זוג נעליים....בקרוב
  • אם זה עושה לך טוב, אני בעד...

• תעשי בדיקת דם שבועיים אחרי ההזרעה
    וכמו שענו לך ככל הנראה עשית הזרעה על בסיס ביוץ טבעי ולכן לא קיבלת אוביטרל.

אני חושבת שמה שעשית לא נורא בכלל.
    תהיי אופטימית תמיד ולכי תדעי לפעמים מחשבה בוראת מציאות

• דווקא לדעתי מה שעשית שקנית נעליים ל
    שיבוא בע"ה

זה כל כך מקסים
    אני בעד כל מה שעושה טוב על לעשות

בשורות טובות בע"ה
  • אני מאמינה הכי במחשבות חיוביות ובאופטימיות....
    זה הכי חשוב אבל שזה לא יגרום לך ללחץ מיותר...
    אם זה עשה לך הרגשה טובה אין בזה שום דבר רע.
    אני במשך כל הטיפולים שלנו תמיד אמרתי לעצמי שכשאני אכנס להריון אני אקנה לו ספר של הריון לגבר (ספר מצחיק לא זוכרת כבר את השם שלו) וככה אני אספר לו כמובן שאחרי כל כך הרבה טיפולים אם לא הייתי מודיעה לו ישר אחרי הבדיקת דם (שהוא כבר ידע שתוצאה מגיעה בצהריים) הוא היה "מרביץ" לי אז סיפרתי לו בטלפון ואחרי חודשיים בערך קניתי לו את הספר (מפחד שאני אקנה וחס וחלילה משהו יקרה) ורק אחרי חודשיים התחלתי להרגיש קצת בטחון בהריון.....
    כמו שרשמו לך תעשי מה שעושה לך טוב....
    אני בטוחה שכולנו נעזור לך להעביר את השבועיים האלו עד לבדיקה... אל תעשי לפני כי הבדיקות המוקדמות יכולות לטעות (ופה היו הרבה בנות שעשו בדיקות מוקדמות והתוצאות היו שליליות והן ראו שה- לא מגיעה אז הן עשו שוב בדיקה וגילו שהן בהריון) אז עוד קצת סבלנות....
    המון המון בהצלחה ואמן ונשמע בשורות טובות
  • איזה יופי,איזה חמודה את
    כל אחת מתמודדת שונה עם הלחץ
    אני גם עברתי כמה ימים לפניך הזרעה ראשונה
    ואני מחכה כל כך ליום ראשון כדי ללכת לעשות בדיקת דם-אני כל כך מתרגשת ומחכה
    מעניין מה יהיה למרות שכולם אומרים שהזרעה ראשונה זה ממש מזל להיכנס להריון בדר"כ לוקח כמה פעמים!

אני מחזיקה לך תחזיקי לי גם
    קרן
  • מתוקה....גם אני לך המון
  • תודה,הבטן נפוחה גם אני מרגישה לא נוח בבטן לא יודעת להסביר יש קצת הפרשות אני לא יכולה להגיד שיותר ממה שתמיד,אני מפחדת להגיד שהנה זה מצליח כי קשה לי להאמין שבפעם הראשונה נצליח,אבל אני אופטימית ,את לא עשית זריקות נכון?אני לא עשיתי,אני כל כך מחכה ליום ראשוןןןןןןןןןןן,חחחח לא הצלחתי להתאפק ועשיתי בדיקה ביתית ביום שני שזה היה 9יום לאחר ההזרעה ויצא שלילי -ידעתי שזה יצא ככה אבל הייתי חייבת!!!! מתי את עושה את הבדיקה?

קרן
  • לא קיבלתי זריקות, רק איקקלומין.....

אני אמורה לא לקבל ביום רביעי ה-10/8/ מתי כדאי לי לעשות בדיקת דם?
  • ביום רביעיי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה