שעווה ברזילאית - מפשעות מלא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,
    הנושא קצת פחות קשור להריון אבל בכל זאת יש קשר ואם יש לכן מה להגיד יהיה טובב:)

רציתי להתחיל טיפולי לייזר באיזור המפשעות אבל אנו מתכננים גם הריון אז החלטתי לעשות לייזר כבר אחרי .
    הבנתי שיש שעווה ברזילאית שמיועדת בדיוק להסרת שעיר במפשעות והשאלות הן :

1) לכמה זמן נעלמות השערות?
    2) טווח עלויות
    3) האם זה משאיר פצעים ?
    4) האם אחרי שעווה כזו שיער צומח פחות ועדין יותר ?

יש לי עור נורא רגיש באיזור הזה וגילוח לא מתאים לי בכלל, על מכונות למינהן לא מדברת אפילו ... כ"כ מתה להיפטר מהשעיר שם וגם זה חשוב לקראת הלידה ולרופא גם לא נעים לי ללכת עם שערות (גילוח זה עוד יותר גרוע כי יש פצעים)

בקיצור , אשמח לשמוע דעות :)
12 תגובות
עמוד 1
  • שעווה ברזילאית, אני כמעט בטוחה, אינה שם של השעווה שמיועדת לאיזור הספציפי ההוא, אלא שם למפשעה חלקה לחלוטין (אולי בגלל שברזילאיות מסתובבות רק ככה)

בכל מקרה, אני מורידה את כל השיער שם למטה, כמובן אצל קוסמטיקאית (פאדיחה בהתחלה, אבל מתרגלים).

לשאלותייך:
    השיער נעלם בערך ל-3 שבועות עד חודש, זה בהנחה שלפני כן לא הורדת שם שיער בגילוח, כי גילוח מחזק את השערה ואז היא גדלה מהר יותר וחזקה יותר.

עלות להסרת שיער מלאה שם למטה, אני יכולה להגיד לך רק מניסיון שלי אצל קוסמטיקאית אחת- 140 שח

זה יכול להשאיר פצעים, זה כבר תלוי בסוג העור, לפעמים השערה גדלה פנימה.

וכמובן שאחרי כל טיפול בצורה כזו השיער צומח עדין יותר ונהיה דליל יותר עם הזמן.

רק חייבת להזהיר אותך- פעמים ראשונות זה כואב מאוד.. רק שתיהי מוכנה.
    אבל לדעתי שווה כל שניה וכל שקל
  • וואי גם אני רציתי להעלות את השאלה אבל בקשר להריון
  • כן, התחלתי לפני ההריון, אבל ממה שקראתי בזמנו באינטרנט אין מניעה להסרת שיער בשעווה גם במהלך ההריון.
    זה גם נשמע הגיוני, כי לא מחדירים שום חומרים לגוף ולא שואפים שום דבר.

אני חושבת שהשיקול אם להתחיל עכשיו או לא, זה רק שיקול של סף כאב,
    כי לי יש סף כאב מאוד גבוה, ובפעמים הראשונות היה לי מאוד כואב.

מצד שני, כמות השיער משתנה מאחת לאחת, אז אי אפשר להגיד שום דבר בוודאות.
    אני רק יכולה להגיד שלדעתי זה שווה הכל.
    בלי קשר להריון או לא.
  • ג'ני - צודקת!
    http://www.roshberosh.com/articles112-h.html

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אין בעיה לעשות שעווה (רגילה, אין לי מושג מה זו שעווה ברזילאית..) במהלך ההריון - אני עשיתי.
    140 ש"ח לשעווה??? זה המון!! לי לוקחים 70 ש"ח - אצל קוסמטיקאית בקליניקה מסודרת ויפה בר"ג.
  • any תוכלי לתת לי פרטים של קליניקה הזו? 140 נראה לי גם מוגזם קצת ... על איזור כזה קטן
  • אני גם מורידה הכל למטה בשעווה, אצל הקוסמטיקאית המדהימה שלי!!!
    140 ש"ח זה המון! שלי לוקחת 80 ש"ח.
    ג'ני - כשהגעתי אליה לפני החתונה גם אני גילחתי שנים אז זה יותר כואב כי השיער יותר קשה וצפוף, אבל ככל שמתמידים עם השעווה השיער נהיה יותר דליל וכמובן רך יותר.
    לי אישית אין פצעים, עם גילוח היו לי ...
    זה מחזיק לי שבועיים עד שמתחיל לצמוח אבל גם כשמתחיל לצמוח, לוקח איזה שבועיים עד שצריך להוריד שוב,
    אני גם בלונדינית אז פחות בולט אצלי
  • בננות,
    אני יודעת שזה יקר.
    אני גרה במודיעין, הכל פה ככה.... אין לי ברירה כ"כ
  • טוב , עכשיו אני משוכנעת ששעווה זה פיתרון הכי טוב לזמן ההריון ... תודה בנות :)

אם יש למישהי להציע לי קוסמטיקאית באיזור פ"ת שעושה את המפשעות טוב , אשמח :)

• בנות את כל המידע הודות שעווה ברזילאית אתן יכולות לקבל כאן:

הסרת שיער במפשעותהסרת שיער במפשעות
  • אם כבר פתחתנו את הנושא...
    אני עשיתי הסרת שיער במפשעות והורדתי את הכל... זה לא עבד! אבל מאוד דילל ככה שבסך הכל זה עשה שיפור מאוד משמעותי, ואני די מרוצה. עכשיו רק מגלחת את השאריות.
    אז אני כן ממליצה אבל לא על כל השיטות האלו של קרן אור וחארטות כאלו, אלא באמת על לייזר אמיתי.
    עוד דבר- מאז ההיריון פתאום נהיה לי הרבה שיער שם, גם במקומות שלא היו לי עוד לפני ההסרת שיער!! (בעיקר בצדדים כזה, שזה הכי באסה!)
    אז ממליצה באמת שלא להתחיל להסיר שיער לפני היריון מתוכנן כי פשוט אין בזה טעם...

זהו, ועכשיו אני גם בדילמה של מה לעשות עם זה כי לגלח כבר מתחיל להיות קשה... אבל להתחיל עכשיו שעווה נראה לי מפחיד. אוף, להיות אישה זה מורכב חחח
  • בדיוק השבוע התחלתי לחשוב על ללכת לעשות לייזר במפשעות...
    אתן יודעות כמה זה עולה?
    ואיפה כדאי לעשות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה