כאבי ראש בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, רציתי לדעת אם יש איזה הסבר לכך שמתחילת תקופת ההריון השני בו אני נמצאת כעת בשבוע 16, אני סובלת מכאבי ראש חזקים מידי יום, ולפני כן מימיי לא סבלתי מכאבי ראש בכלל.
    זה מהמזגנים? העייפות? הלחץ? - כל אלה רגילים אצלי בחיים.
    איך לטפל בזה (בלי אקמולים)? איזה בדיקות לעשות?

אשמח לתשובה מפורטת ככל האפשר (לרופא שלי אין ממש תשובה..)
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

גם לי לא יכולה להיות תשובה, בוודאי שלא לאחר מספר שורות בפורום.
    ראשית, כדאי להבדק, רצוי אצל נוירולוג וכן בדיקת עיניים ובדיקת ראייה יכולה לתרום גם כן.
    הטיפול הוא על ידי משככי כאבים, אקמול זו אופציה טובה, אבל אם את מתנגדת עקרונית לאקמול אז יש משככי כאבים אחרים (אלגוליזין, אופטלגין), ואם את מתנגדת למשככי כאבים בכלל אז אין הרבה דרכים נוספות לטפל בזה, אלא אם מוצאים סיבה ממוקדת לכאבי הראש שיש דרך אחרת לפתור אותה.
    לכן, הדבר החשוב ביותר זה להבדק, ובינתיים רק להפקיד על שתייה מרובה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה