מה אתן אומרות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    שאלה לי-
    בשעה טובה התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש.
    השעות לא קבועות, יש ימים שאני עובדת 4 שעות, ויש ימים שאני עובדת 8.5 שעות.
    בעלי כרגע לא עובד, עזב את מקום עבודתו לאחר 6 שנים שהיה שם ונאלץ להתפטר
    מסיבות מוצדקות.
    העניין הוא שהוא החליט לחדש קשר עם חברים שלו והחליט שהם ניפגשים כל יום חמישי באופן קבוע, אז יום חמישי שבוע שעבר היה תורו של בעלי לארח וכל החבר'ה באו אלי הביתה . בימי חמישי אני עובדת 8.5 שעות וחוזרת גמורה מעייפות, והוא בשיא החוצפה הלך לחברים שלו ב 9 בערב כשאני בקושי יכולתי לתפקד עם הילדות ונטע שתהיה בריאה הולכת לישון מאוחר מאוד.
    אני כמובן לא מסכימה לזה שאני אעבוד כמו חמור והוא יצא פעם בשבוע וישאיר
    אותי להתמודד עם נטע שמסרבת לישון ואני ממוטטת מעייפות.
    והוא מצידו טוען שאנחנו לא יוצאים אף פעם לבד [כי אני לא מסכימה להביא ביביסיטר וגם אין לי שום צורך לבלות בלי הילדות] והוא זקוק לזמן איכות פעם בשבוע
    "להתרענן"
    בקיצור- יש לי בבית "מלחמת עולם" על הנושא הזה
10 תגובות
עמוד 1
  • תראי, הוא צודק שהוא צריך להתרענן... לי היה מאוד קשה אם להתרענן היה אומר לצאת בלעדיי פעם בשבוע...
    את יוצאת עם חברות לבד???
    ולמה את לא מרגישה צורך לבלות לבד אלא רק עם הבנות?? את לא יוצאת עם בעלך לבד ומשאירה אותן בבית???

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • אני יכולה מאוד להבין אותך!
    זה באמת מעצבן שדווקא ביום חמישי כשאת עובדת כל כך הרבה שעות את צריכה לחזור ולהתמודד גם עם "המשמרת השנייה" לגמרי לבדך...

אני חוויתי חוויה דומה, ואף קשה יותר, כשבעלי יצא לקורס קצינים של 9 חודשים בתנאי פנימייה, ומצאתי את עצמי לבדי גם בימים וגם בלילות... לתקופה כל כך ארוכהההה

גם לי מאוד קשה להשאיר את הילדים אצל בייביסיטר, וגם אני חשבתי שאני לא זקוקה לזה, אבל ברגע שהתעלתי על עצמי ועשיתי את זה הבנתי עד כמה חשוב לנו הביחד לבד הזה... חשוב מאוד אפילו!

לדעתי, כדאי לך לשקול את זה - ולו למען הזוגיות שלך ולמען בעלך - כי את רואה שזה חשוב לו... וטוב שכך...
    אני בטוחה שגם לך זה חשוב, אבל כרגע אולי מרוב שהימים שלך מלאים ואת מאוד עסוקה את לא רואה את זה...

הוא צודק שהוא חש צורך להתרענן... היום שבחרו החברה' קצת בעייתי, אבל אני חושבת שמאוד חשוב לתת לו קצת זמן איכות עם חברים...
    הוא בטח עובר עכשיו גם תקופה לא פשוטה כשכרגע נאלץ להתפטר, מסיבות מוצדקות...

אני במקומך הייתי מתכננת לכם איזשהו ערב משותף יחד - רק שניכם...
    אם את לא סומכת על בייביסיטר - אולי המשפחה תוכל לעזור וכך תהיי יותר שקטה?

ולגבי יום חמישי - לתקופה הקרובה אולי כדאי "לבלוע את הצפרדע"... ולאפשר לו לבלות עם חברים...
    אני בטוחה שהוא ימצא עבודה בקרוב ודברים יראו לכם אחרת לגמרי...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• ויל ,
    לשאלתך- אני לא יוצאת עם חברות לבד,אין לי צורך לצאת לפאב או מסעדה לבד עם חברה, אין לי צורך להתאוורר וכד'...היה לי מספיק זמן איכות עם עצמי לבד כשהייתי מובטלת -הייתי הולכת לבריכה,/ים/ מסעדה -לבד בבוקר
    היום אני הולכת עם חברה שגם לה יש ילדה בגיל של סמדר, להצגות ילדים, לבריכה,
    לפארק וכו' וכו'- זה הבילוי שלי ואני לא מרגישה שאני צריכה משהו מעבר לזה.
    כ-שהיה לנו רק את סמדר יצאנו כמה פעמים לנופש סופ"ש בלעדיה וגם ימי הולדת חגגנו לבד ,אבל זהו
    לא נראה לי מתאים שגבר נשוי ייפגש עם חברים בשביל לשחק קלפים, לשתות בירות ולנגן בגיטרה, ממש ילדותי ועוד -פעם בחודש זה נעשה אצלי בבית
  • מצטערת. אני בכלל לא מבינה אותך.
    אני גם כן עובדת כל יום 8 שעות. נכון זה קשה, ונכון זה כיף שמישהו בא להחליף אותך בערב.
    דרך אגב- זה חדש לי כי עד לפני 3 שבועות בעלי היה מגיע הביתה מהעבודה רק בסופי שבוע ובכלל לא היתה לי האפשרות הזאת.
    בעלי יוצא הרבה לבד- פעם- פעמיים בשבוע לפחות. משתדל אחרי שליאור ישנה אבל לא מחייב.
    מצידו הוא מפרגן לי כמובן גם כן לצאת מתי שבא לי עם חברות אבל אני עושה את זה פחות כי אני פחות זקוקה לזה. אוהבת להיות בבית.

אני רואה כמה הוא צריך את זה וכמה זה עושה לו טוב ומפרגנת בכיף. הוא כל כך לוקח חלק בבית- בסדר ונקיון, בטיפול בליאור, שבאמת אין לי טענות.
    מה רע בזה?
    הוא צריך "להיענש" בגלל שהוא לא עובד? מה הקשר בין הדברים?
    הוא צריך להיות מעורב בבית ולעזור, ובלי קשר לצאת פעם בשבוע עם חברים.
    אם קשה לך ספציפית עם היום הזה, תגיעו להבנה בנושא.

ולמה אתם לא יוצאים? איך אפשר?
    מצטערת אבל זה נשמע לי נורא, וגם קצת מעליב (לבעלך) שאת אומרת שאין לך צורך לבלות איתו.

מיכל

• סליחה
  • תראי זה שאין לך את הצורך לצאת לפעמים לבד/עם חברה/עם בעלך, זה החלטה שלך.
    לי זה נראה מוזר, אבל אם לך זה עושה טוב - למה לא?
    אבל רוב האנשים צריכים את הזמן איכות הזה בלי הילדים.
    עדיף כמובן עם בן/בת זוג, אבל עם היא/הוא לא בעניין, אז לפחות חברים.
    זה שהוא פעם בשבוע עושה לעצמו יום חברים - זה רק אומר שהוא מנהל אורך חיים בריא ושפוי.
    זה שזה נופל על יום חמישי...
    ואם זה היה נפל על יום שאת עובדת 4 שעות - זה היה לך יותר קל?
    כיוון שהיציאה לא איתך, אלא אם אנשים אחרים - אז יוצאים מתי שנוח להרוב. תמיד יהיה מישהו שזה לא הכי מתאים לו.
    אם זה היה בילוי זוגי את והוא - הייתם בטח בוחרים את הזמן הכי נוח עבורכם.

אני מבינה ממה שאת כותבת שהוא היה כנראה מעדיף לצאת איתך.
    והמלצה שלי - כדאי מדי פעם גם לעשות זאת - לצאת לבד בלי הבנות
    אולי לא כל שבוע, אבל פה ושם.
    זה עושה פלאים למערכת יחסים ומוריד הרבה מתח ו"מלחמות עולם".
    גם אם את מרגישה שאת לא זקוקה לזה, הוא זקוק לזה ולכן המערכת יחסים שלכם זקוקה לזה.
    תנסי, אפילו רק בשבילו.

• בעייתי ...
    אפשר להבין אותך ואפשר בהחלט להבין גם אותו .
    אני בגדול גם לא מרגישה צורך כל הזמן להתאוורר אבל גם אני משתדלת פעם ב... לצאת עם חברה ולעשות "קאט" לכמה שעות .
    בעלי לעומתי ציפור דרור . הוא יוצא המון בלעדיי ות'אמת לי זה לא מפריע בכלל . להפך אני כמעט תמיד מפרגנת.
    ומצד שלישי גם לי יש בעיה לצאת עם בעלי לבד . הילדים לא רגילים להשאר עם בייביסיטרים והם עושים סצנות פעם ב.. כשאנחנו יוצאים יחד.
    בעלי מאוד אוהב לצאת איתי לבד ומבחינתו לבלות איתי לבד 3 פעמים בשבוע .אני חושבת שרוב הגברים אוהבים את ההרגשה הזאת של לצאת איתנו לבד או עם חברים . הם אשכרה צריכים את ה"פסק זמן" הזה, להרגיש שוב כמו פעם לפני שנולדו הילדים. . בכל זאת גם הם סוג של ילדים שזקוקים לתשומת לב
  • את צודקת... זה באמת ילדותי... להפגש לקלפים וגיטרה...

• למה זה לא מתאים שגבר נשוי יפגש עם חברים לקלפים ובירה???

• אנחנו קבענו מראש שפעם בשבוע הוא יוצא לבד - ופעם אני.

וגם בעלי קורע ת'תחת שלו בעבודה....אז אני כל כך מבינה אותו! וברור שמתי שהוא יוצא - זה סבבה מבחינתי וזה הדדי!

נכון, קצת מרגיז שאת קורעת את עצמך כל היום והוא נשאר בבית......אבל העניין הוא אחר ואישי. זה בעלך. אם את אוהבת אותו - את רוצה שגם לו יהיה טוב, לא? קשה מאד גם לחפש עבודה בימינו - זו עבודה בפני עצמה.

אני הייתי מוותרת - לכולנו קשה ולכולנו מגיע קצת להתאוורר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה