חייב להיות בשלב לקראת גילוי ההריון ש... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לכל הבנות שכן חוו סימן כלשהו לפני- תוכלו לשתף אותי ולהגיד בערך מתי זה התחיל לכן...??
12 תגובות
עמוד 1
אה,וחייב גם שיהיה דימום של השרשה?? או שיכול להיות השרשה בלי דימום? (-ומההסיכוי שזה באמת יקרה ללא דימום...)
מאמי, לא חייב שיהיה כלום... כל אחת זה אחרת... לרוב יש הפרשות מרובות אבל אני יכולה מניסיון להגיד לך שזה קורה אצלי כמעט כל חודש לפני קבלת הוסת... ואגב וסת, יש לי תחושה מאוד חזקה שאני עומדת לקבל אוטוטו....
========================== מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!! תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!
לא חייב שיהיה דימום, לא חייב שיהיו הפרשות, כל אחת "לגופה"
אינדיבידואלי לחלוטין , כל אחת מרגישה משהו אחר רוב התחושות הן כמו התחושות לפני מחזור
הריונית בשנית- חשבתי עלייך אתמול בערב...בדיוק רציתי לשאול אותך מה קורה איתך, איך את מרגישה...
ממ איך זה יכול להיות שאת צריכה לקבל?? זה לא מהר/מוקדם מידי?? למה את חושבת ככה??
האמת שאני לא יודעת ממתי יתחיל לי האיחור...כי המחזור האחרון הגיע לי מוקדם מהרגיל... משהו כמו 3 ימים לפני.....
הפעם האחרונה שקיבלתי היה ב8/7- ו' תמוז... במידה ויהיה איחור הוא יתחיל מ 9/7? או שהאיחור קשור גם למחזורים הקודמים??
ממ אוקיי...זה טוב אם לא חייב שיופיעו הסימנים... מה שנראה לי שיש לי זה בחילה... וחום השחר היה 37.0 וגם 36.7 וגם 36.8.... אחרי שהוא היה 36.6.
אה, ובקשר לשאלה שכבר שאלתי - אם אני בשבוע שלישי+ 2 ימים אני מסתכלת בשבוע 3 או 4? בעלי אמר לי רביעי וגאן אמרו לי 3... בעלי הסביר לי ככה: אם מישהו יש לו יום הולדת שנה...אח"כ בלוח איפה הוא הסתכל? שניה שניה או ראשונה? שנה שנייה...כי רשונה עברה.... אז... איפה אני מסתכלת??
ווואייי איזה חפיייירהה!!
תוווודהה לכל הקוראות והעונותת!! מעריכהה!!
היי מאמי! לגבי האיחור במחזור את מחשבת לפי העונות, כמו שלמדת בהדרכת כלות. (עונת הפלגה, עונה בינונית ועונת החודש), אם כל בדיקה כזו יצאה נקיה, תעשי בדיקת הריון (בע"ה!!) בהצלחה!!
ללי 15-מה שלומך מותק?!?
ממ אם ככה אז אני אמורה לא לקבל יום רביעי....או יום שבת.......
בא לי לבצע מחר בבוקר בדיקת הריון ביתית.........
לא בא לי לחכות עוד שבוע עד יום ראשוןןן......
וכן אפשרי לגלות הריון בבדיקת הריון ביתית בשבוע רביעי...ככה הבנתי...
אני בשבוע שלישי+ יומיים.......
מקלון הזהב מגלה כ6 ימים לפני המחזור??
אה,וממתי אפשר לבצע בדיקת דם שהיא תהיה אמינה?
מאמי, אני בד"כ מקבלת כל 24 יום...
הריונית בשנית- מותק, אל תספידי עוד כלום...כל עוד אין כלום....אז הכל בסדר... ד"א יש משהו במה שאת אומרת- גם אני מרגישה בחילה בקטנה מהבוקר שהולכת ובאה(-בחילה אמיתית..) ולא התייחסתי לזה..אמרתי שכנראה זה אחד התסמינים של מחזור... הכי טוב...ככה פחות מתאכזבים... א-ב-ל הכל עוד פתוח!!