בדיקת פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

הנני רווקה בת 42.5 ללא ילדים. לאחרונה עלתה בי המחשבה לבדוק את רמת הפוריות שלי על מנת לדעת אם עדיין יש באפשרותי להיכנס להיריון מביצית שלי.

שאלותי היא:

1. האם נהוג לבקש מהרופא לבצע "בדיקת פוריות / פרופיל הורמונלי" גם אם אינני עומדת בפני טיפולי פוריות ורק על מנת לדעת מהי הרזרבה השחלתית שלי ומהם סיכויי להיכנס להיריון?

2. האם בדיקה מעין זו נותנת אינדיקציה לגבי הרזרבה השחלתית נכון לרגע קיום הבדיקה בלבד או שניתן ללמוד ממנה מה תהיה הרזרבה השחלתית למשך תקופה מסויימת?

תודה מראש על התשובות

שקד

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יש בדיקה, חדשה יחסית, אשר עדיין אינה חלק מסל השירותים ואשר עלותה כ 300 ש"ח שנחשבת לבדיקה הטובה ביותר לקביעת הרזרבה השחלתית של האישה. שמה הוא AMH . בקשי מהרופא שיפנה אתך אליה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה