צירים ותחושת מחנק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי מאושפזת סופ"ש בשל צירים כל 10 דקות (אני אחרי ניתוח קיסרי אחד ולכן לא יכלו לשחרר אותי בלי להבין לאן זה מוביל).
    בכל ציר הרגשתי מאין תחושת מחנק, אפשר לתאר זאת כטבעת שמתהדקת על צווארי.
    זה לא שלא יכולתי לנשום בכלל, אבל זה בהחלט הקשה והעיק.
    בעברי הרפואי (לפני 9 שנים) הפרעות קצב SVT וצנתור+אבלציה. בהריון הנוכחי לפני כחודשיים התחילו הפרעות קצב סינוס טכיקרדיה - משוער בשל אנמיה (אקו לב תקין ובהולטר לא נמצא מוקד SVT)
    שאלתי 2 רופאות במחלקת יולדות ברמב"ם מדוע אני מרגישה כך, ושתיהן ענו "נראה לי שזה הבטן שמתקשה ולוחצת על הסרעפת"
    לא יודעת למה, אבל הנראה לי הזה נראה לי קצת חובבני ומפליא אותי שלא הביאו קרדיולוג למחלקה לבדיקה - במיוחד לאור עברי הרפואי.

שאלה לי אליך, האם ה"נראה לי" הזה ייתכן והגיוני? האם יש לך המלצות או מידע קודם למקרים כמו שלי?

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה מאוד הגיוני
    מלבד זאת, אם לא היה לך קצב לב מהיר, אז אין צורך בקרדיולוג
    מקסימום אפשר לעשות אק"ג ולוודא שקצב הלב תקין

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה