היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות, המון זמן לא נפגשנו ... יום שלישי מחר 2.8.2011 בשעה 20:30
נפגשים בריבר רחוב סחרוב 26 ראשון לציון
ממש אבל ממש מבקשת סליחה מהבנות הדתיות, קשה למצוא מקום כשר נורמלי ואת המסעדה הכשרה בקניון הזהב כבר מיצינו לא? מקווה שתבינו, ברור שאתן מוזמנות רק בשביל החברותא
מי מצטרפת? אני שרית אורטל יפית קרן - בר נטלי שילגיה תמי תמר עירית סיגלית
43 תגובות
עמוד 1
הבטחתי שבאוגוסט אני באה "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
איזה כיףףףףףףףףףף
תהנו
תהנו...
גם ככה אנחנו בתקופת בין המיצרים שבה לא יוצאים לבלות....
מה קרה לך? שילגיה זה השם האמיתי...כל היתר זה סתם... ההורים לא רצו שארגיש חריגה אז נתנו לי עוד שם...
סיגלית אם זה המיקום שאני חושבת...זה איזור תעשיה ישן...ממש קרוב לסופר פארם ונאפיס... שם... בסוף הרחוב. את צריכה להגיע מבית דגן ( שוב... אם מדובר על הסניף הזה)
יאההההה, עשיתן לי חשק... אבל נראה קודם איך אופק דין מרגיש...
ואם בכלל בעלי יצליח לצאת מהעבודה בזמן
לא מבטיחה שום דבר
שילגיה או בעצם ח
תמי מקווה שאופק ירגיש טוב, יש לנו המוןןןןןןן על מה לדבר
בקשר לכתובת כן בקר 15 איזור התעשיה הישן של ראשון לציון ממש ליד נאפיס והסופר פארם
מזה הסוהו הזה? איזה מסעדה?
זה ה-מקום הכי איני שיש
סיגליתוש תכנסי לאתר ששמתי זאת מסעדה מדהימה אבל עזבי אותך מהאוכל את באה לראות אותנו לא ?
תהנו
איפי 2 דקות מבית בואיייייייייייי מה הבעיה?
אני לא יכולה לבוא לא מסתדר לי
מקווה שבפעם הבאה אני אבוא
זה מה שאת אומרת כל פעם ואף פעם לא באה
אני מגיעה בטוח!!!! כל מי שלא יודעת איפה המקום צמוד להאנגר בראשון ולמקס ברנר
יפית.... את בטוחה? הרי יש שם מקס ברנר ... מה עוד יש? "ריבר "?
טוב.... סי יו
אל תדאגי עירית התקשרתי והזמנתי מקום הם קיימים
למה שיניתם?!!
לא אמרתי שאני באה איך אני מבריזנית
אני עדיין לא יודעת מה יהיה מחר מתן שלי חולה כבר 4 ימים (מי שראתה בפייסבוק)
התחלנו אנטיביוטיקה ואני מקווה לשיפור, אז נראה... יפיתוש (נישנושיתוש)- לך אין בעית חניה
תמי מקווה שהנסיך שלך ירגיש טוב ותבואי
אורטל שיניתי את המקום כי לסוהו אין מקום !!! מסתבר שצריך להזמין שבועות מראש פעם הבאה נתארגן מראש עוד מעט יום הולדת לא?
מקווה להרגיש טוב ולהגיע
מה זאת אומרת אין מקום?
תמי אני מאוד מאוד מקווה שהילד ירגיש טוב יותר ותוכלי להגיע ובעיה של חניה בטח שלא תהיה לי
למה אין לך בעיית חנייה?
אורטל...יש דברים נסתרים ...לא נבין לא נדע...
שלא כל דבר צריך לשאול ולחקור...בטח שלא בפורום ואם כבר שואלים...שזה יהיה באלגנטיות ולא ישר לחשוב על תו נכה
צחקתי כי נזכרתי בחפר, לא ראית את הפרק ברמזור עם התו נכה?