מרד העבדים/יאיר לפיד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל כך נכון - שבא לבכות
11 תגובות
עמוד 1
  • לא קראתי את הכל
  • צובט את הלב כמה שזה נכון
  • אורטלוש
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • פנינוש, גם אם המחאה לא תעזור במובן המעשי המיידי,
    לפחות הממשלה תדע שהעם כבר לא ישתוק,
    שהממשלה לא יכולים לעשות כל מה שהיא רוצה.
    שגם לנו יש מה להגיד ואנחנו נגיד
  • שילגיה, זה לא רק ההורמונים,
    את צודקת
  • הנה נטלי , הממשלה יודעת שהעם לא שותק עוד.
    ובכל זאת - איזה כיף לקבל אצבע משולשת ומחירי הדלק עולים היום בלילה.
    לא מעצבן ????????
    זה לשים פס .יופי יודעים ..
  • לא ידעתי שמחירי הדלק יעלו בלילה!
  • הסכמתי עם הרוב. לא אהבתי שהוא התחיל להפנות אצבע מאשימה למתנחלים חרדים ועוד. למה זה בסדר לתמוך בילד באום אל פאחם, אבל זה רע לתמוך בישוב הארץ, או בילדים חרדים (שהם לרוב עניים).
  • אני חושבת שבכל המחאה הזו יש להפנות את האצבע המאמ\שימה אך ורק כלפיי הממשלה, ממש לא כלפיי אזרחים אחרים, זה שיש בהתנחלויות או אצל החרדים מי שנהנה מהתקציבים - מי שהעביר להם אותם ע"ח שאר העם - זו הממשלה שחשוב בה לכל שר לשמור על כיסאו ולהיטיב רק עם הקבוצה אליה הוא שייך.
    להמשיך והתפלג בתוך עצמנו לא יביא שום דבר.

וכן, יש כאן ריח של בחירות, ואשמח מאוד אם יאיר לפיד יגש לבחירות, סביר להניח שגם אצביע לו.

וכן, הוא צודק, ברוב דבריו הוא צודק....אני אוהבת אותו.
  • מה שלינבר כתבה

• מסכינה עם ענבר בכל מילה - אני יכולה לרחם על ילד רעב כהורים שלו לא מצליחים למצוא עבודה אבל אלו שלא עבודים מבחירה ? לא מזיז לי אף אחד שלא תורם למדינה כל עוד והם יכול לעשות את זה מבחינה בריאותית . אם אמא שלי עם תואר 2 בהנדסת כימיה יכלה לעבוד בניקיון כדי לפרנס אותי ואת אחותי במקום לקבל קצבה גם חרדים וכל שאר שחיים על הגב שלי יכולים ....
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה