בחילות והקאות וחוסר בברזל יש קשר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר

    1. אני בשבוע 15 להריון, היה לי שיפור בבחילות וההקאות, אך לאחרונה חזרו (אם כי לא בעוצמה רבה כמו בהתחלה). שאלתי היא: זה יכול להיות קשור במחסור בברזל? בשבועות האחרונים לא הצלחתי בכלל לאכול בשר וההמוגלובין שלי היה גבולי כאשר בדקתי לפני כחודש בערך (12).
    2. אני לא מצליחה עדיין לקחת את תוספי הויטמין כי מקיאה אותם והם עושים לי רע (גם אלו שאמורים להיות יותר עדינים). חברה שלי במצב דומה קיבלה מהרופאה כדור שמכיל רק ברזל וחומצה פולית, האם יכול לגרום לפחות הקאות? אני פשוט חוששת בגלל המחסור בברזל לעוברית, יש אולי כדור שאתה יכול להמליץ מנסיונך?

    תודה והמשך יום נעים

    אפרת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    כל מה שאת מתארת ייתכן
    תכשיר ברזל מצוין שאני מכיר הוא אקטיפרין

    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה