בנות מהצפון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב ושבוע טוב....

ביום רביעי הקרוב אני אמורה להישאר עם תאיר ואוראל לבד בבית
6 תגובות
עמוד 1
  • סרט/הצגה
    פעילויות יצירה בכל מיני קניונים.

אני בטוחה שתאיר תשמח מכל זמן איכות איתך.

לגבי הפחד להשאר איתן - לגמרי מובן (גם אני פחדתי בהתחלה להשאר עם שניהם), אבל תאמיני לי שמסתדרים.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • קודם מזל טוב
    רק עכשיו קראתי תסיפור לידה שלך
  • יש גן חיות בקרית מוצקין
  • אם את הולכת לגן חיות במוצקין - שימי

• גם אני רציתי להציע לך טיול בקניון, לאכול פיצה וגלידה.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • האמת שיש עכשיו את הסרט על פו הדב שהוא בדיוק לקטנטנים והיא יכולה ממש להנות, ואח"כ פיצה או גלידה זה בהחלט אחלה רעיון כמו שהבנות כבר אמרו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה