היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מוכרת כאדם מאוד אימפולסיבי, קשה לי להתאפק ואני רוצה הכל כאן ועכשיו... לצערו של בעלי- הוא בעיקר סובל מזה... אם אני רעבה- זה במיידי, אם יש לי פיפי- זה חייב לקרות תוך דקה, אם אני מחכה למשהו- אין לי סבלנות. וכו' וכו'...
בכל מקרה, עכשיו אני נמצאת באותה הסיטואציה ופשוט קשה לי עם ההמתנה הזו!!! אני מחכה לסופ"ש, לראות אם אקבל, אני מחכה לקנות דירה, כי המחירים לא שפויים, וגם ככה אין לי צורך לקנות עכשיו (גרה ביחידת דיור אצל ההורים) וגם לא המשאבים, מחכה שיהיה לי כבר ילד מקסים לטפל בו...
כמה אפשר לחכות??? אוףףף... הייתי רוצה רק לרגע להריץ קדימה לאוגוסט 2012, לראות את החיים שלי בעוד שנה... כמה יעלו הדירות? האם יהיה לי בייבי קטן (אמן!)? האם ארכוש בית? איפה? איפה אעבוד? איפה בעלי יעבוד? כ"כ הרבה סימני שאלה וציפייה לקראת העתיד... קשה לי לפעמים להכיל את זה!!!
גם לכן זה קורה? איך מעבירים את הזמן??? יפעת.
1 תגובות
עמוד 1
אוי כמה שאני מזדהה איתך לצערי.. הפתרון הוא להעסיק את עצמך בדברים אחרים, בעיקר בדברים שאת אוהבת שיסיחו את דעתך, פשוט לזרום ולהנות ממה שיש..