היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לכל המבינות בנושא בבקשה עזרו לי ביום שני שעבר, היום ה-12 להחזרה היה לי בטא 60 ביום ה-14 היה 180 ביום ה-16 היה 489 והיום (היום ה-18)ע"פ בקשת הרופא עשיתי שוב והיה 883........מישהי יכולה להסביר לי מה קרה?? בימים ההתחלתיים היה הכפלה של פי 2 ואילו היום לא הגיע להכפלה של 2 כשדיברתי עם הרופא נלחצתי כי אמר שרוצה שאעשה שוב בדיקה ביום שלישי לראות שהכל בסדר????!!! שהכל בסדר??? כאילו איפה חטאתי עד שהגעתי לרגע המיוחל הזה אז עכשיו יכול להיות להיות שהבדיקה שלא קפצה גם היום מעל 2 מעידה שמשהו לא בסדר????? בבקשה HELP אם מישהי יודעת מה יכול להיות או שאולי זה בכלל תקין ולא חייב שבכל הכפלה יהיה מעל 2......
6 תגובות
עמוד 1
באיזה שבוע את אמורה להיות עכשיו? תשאלי בפורום פוריות את דר' ישי מה דעתו. אני מקווה שזה בסדר. יכול להיות שהרופא שלך רוצה להיות בטוח ב110% שהכל בסדר. מצאתי את זה באינטרנט: ברים שיש לזכור על רמות hCG
בכ-85 אחוזים מההריונות הרגילים, רמות hCG יוכפלו כל 48 עד 72 שעות. ככל שההריון מתקדם, רמות hCG יעלו יותר, והזמן הנחוץ להכפלת רמת ההורמון יגדל לכ-96 שעות. אין לייחס חשיבות רבה מדי לרמות בטא. ייתכן שבהריון רגיל יהיו רמות נמוכות של hCG וייוולד תינוק בריא לחלוטין. התוצאות של בדיקת אולטרה סאונד אחרי 5-6 שבועות של ההריון מדויקים בהרבה משימוש בערכי בטא. רמת בטא של 5mIU/ml ומטה נחשבת שלילית לגבי הריון, ולכן כל רמה מעבר ל-25mIU/ml נחשבת אישור לקיומו של הריון. ההורמון נמדד על פי יחידות מידה בינלאומיות של מספר יחידות למיליליטר(mIU/ml). בדיקת אולטרה סאונד וגינלית אמורה להראות לפחות שק הריון אחד ברגע שרמת hCG הגיעה לכמות שבין 1,000 ל-2,000 mIU/ml. מכיוון שרמות אלו שונות כל כך ותיארוך ההתעברות יכול להיות שגוי, אין לקבוע איבחון הריון בעקבות מימצאי האולטרה סאונד לפני שרמת ההורמון מגיעה לפחות ל-2,000. קריאה יחידה של hCG אינה מספקת די מידע לרוב האיבחונים. כאשר יש שאלה על בריאות ההריון, בדיקות רבות של hCG נערכות בהפרש של יומיים מבדיקה לבדיקה, כדי לתת הערכה מדוייקת יותר של המצב. אין לקבוע את גיל ההריון לפי רמת hCG, מכיוון שיש טווח גדול במספרים בין הריונות שונים. יש שני סוגים נפוצים של בדיקות hCG. בדיקה איכותית מאתרת את הימצאות ההורמון בדם. בדיקה כמותית (או בטא hCG) מודדת במדויק את כמות ההורמון בתוך הדם.
זה בסדר גמור!!!!!תהיי רגועה פי 1.8 זה טוב מאוד,הגוף שלנו לא רובוט שמכפיל בדיוק כפול 2. שיהיה בהצלחה,תעדכני אותנו
איזה רופא מלחיץ זה צריך להיות פי 1.5-2 - אל תלחצי לשווא
אבל זה בסדר שבבדיקות הראשונות היה פי 2 ומשהו ופתאום זה לא?? זה עדיין יכול להיות תקין?? ז"א יכול להיות שיום אחד יעלה ב-2 ויום אחר רק ב-1 וחצי??