עוד רגע משתגעת!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

היום בעלי הלך לקחת את התוצאות של הבדיקת זרע....
    ראינו את התוצאות אבל אין לנו שמץ של מושג מה הן אומרות!! רק מחר הוא הולך לרופא משפחה שלו שיסביר לו מה זה אומר.... איך אני יעמוד בזה עד מחר??? גם ככה חיכינו כל הסופ"ש לתשובות ועד שקיבלנו אותן היום, אין לנו מושג מה זה אומר....
    אוווףףףףף אני מזה בבאסה היום, אין לי כוח לכלום, לא בא לי לראות אף אחד, אני עצבנית, מיואשת, מתוסכלת, מפחדת מהתוצאות, כואב לי הגרון נורא ובא לי לבכות!!!!
    בעלי מנסה להרגיע אותי ואומר לי שיהיה בסדר אבל משום מה הכל נראה לי כ"כ שחור...
    ורק עוד חודש יש לי תור למומחה פוריות ואין לי סבלנות לחכות כ"כ הרבה זמן

מאיפה מקבלים עוד כוחות??? הכל נראה לי כ"כ נורא ואני בוכה כמו ילדה קטנה...
    אני צריכה חופש, שקט, מנוחה..... והמון תמיכה!!

אולי מישהי פה מבינה ויודעת איך להבין את התוצאות או איפה אפשר לראות באינטרנט ערכים תקינים?
    אני אשתגע עד מחר!!!!!!!!!!!!!!!!
12 תגובות
עמוד 1

• היי
    דבר ראשון את יכולה לשאול את דר' ישי פה בפורום פוריות, הוא נכנס כל יום כמעט כך שבערב כבר תהיה לך תשובה ממנו
    את יכולה גם לקרא את זה
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2758295,00.html

פרסמי פה את התוצאות אולי נוכל לעזור לך בפענוח

מקווה שיעזור לך
  • nashnush המודה
    מה שלא טוב בבדיקה זה כמות זרע תקין אצלך. הוא נמוך. אצל בעלי היה 3% והיתי צריכה לעשות הזרעות לאחר השבחת זרע.
    בהצלחה

• making baby no.2- כתבתי לד"ר ישי שאלה, את יכולה להציץ שם ולראות את הנתונים....

oni- את ראית את השאלה אצל ד"ר ישי? הכמות זרע תקין של בעלי נמוכה? מה עושים במצב כזה?? יש עדיין אפשרות להרות נכון??

אני כ"כ לא מבינה בזה עדיין, מישהי יודעת אשמח לשמוע תגובה...
  • היי
    oni ענתה לך לדעתי נכון, מה שבאמת לא תקין אצלך בעלך זה בחלק של המורפולוגיה, אחוז התקינים אצלו 2% שלדעתי צריך להיות +_ 14%
    אבל יכול להיות שהתנועה טובה ועוד כמה פרמטרים טובים אצלו.
    עדיף שתחכי לתשובה של הרופאים פה, או באמת מחר, אבל אני פניתי לרופא נשים שלי ולא לרופא משפחה. לא יודעת כמה רופא משפחה יכול לעזור לו בפיענוח התוצאות...עדיף רופא נשים

• כן ראיתי את השאלה שלך לד"ר ישי. כפי שאני יודעת לתקן זרע אי אפשר זה המצב וזה מה שיש. רופאת נשים שלי המליצה לו לקחת ויטמין קיו 10. אנחנו ניסינו בדרך טבעית להרות קצת יותר משנה ולא הצלחנו. לאחר בדיקת זרע כמו שעמרתי לך מקודם היה לו רק 3% תקינים שרק התאים התקינים האלה יכולים להפרות ביצית . התחלתי עם הזרעות. ורק בניסיון 3 הצלחנו ב"ה.
    אל תיהי עצובה בגלל זה. הכל יצליח והיה לכם תינוק קטן

• אני לא מבינה למה את עצובה כל כך אין לך עוד מושג מה הבדיקות אומרות.....
    עד שרופא לא יפענח את התוצאות אי אפשר לדעת, אל תסיקי סתם מסקנות....
    מה שלא יהיה שום דבר לא סוף העולם..... כמובן שאני מאחלת לך שהכל יהיה תקין אבל גם אם לא לפחות תדעי מה הבעיה ותוכלי להתחיל לטפל....
    גם אנחנו גילינו לאחרונה בעיה בספירת הזרע אצל בעלי , בהתחלה חשבתי שסוף העולם הגיע במיוחד שאמרו לנו שרק הפריות יעזרו לנו, הנה אני בטיפול ראשון דווקא של הזרעות ומאמינה שיהיה בסדר....ההפך היום ההרגשה שלי טובה יותר כי אני יודעת שאני בתהליך ובדרך הנכונה ותינוק יהיה לי בעזרת השם וגם לך!!!!!
    שלא יהיו לך ספקות....
    מאיפה תשאבי כוחות?! מכאן כאילו דההההה למה אנחנו פה?!!!!!
    תחייכי עכשיו, תתעודדי הכל יהיה בסדר,
  • אני כל כך מבינה אותך....
    אבל מה שצריך לעודד אותך שכל מה שסיפרת זה לא משהו שהרפואה לא יכולה להתמודד איתו.

ברגע שתתחילו ללכת לרופא פוריות, דברים יתחילו להתבהר ותקבלו תשובות על כל נושא שיעלה.

והכי חשוב שבסוף כשתחזיקי תינוק או תינוקת, שומדבר כבר לא יהיה חשוב וכל התהליך ישכח!

• הי חמודה, אני במיקרה עובדת במעבדת זרע.
    ראיתי את מה שרשמת לד"ר ישי,
    קודם כל תהיי רגועה
  • רק להוסיף, לגבי מורפולוגיה לא טובה - יש פיתרון אז אל תדאגי: בשביל זה עושים השבחת זרע, כל הזרעים ה"תותחים" נשארים בדגימה, ואז את עושה הזרעה.
  • וואו בנות, אתן פשוט מקסימות....
    כמה טוב שאתן פה, התמיכה הזאת מאוד עוזרת....

טוב אז כמו שכבר ראיתן, שאלתי את ד"ר ישי אם התוצאה טובה והוא אמר ש- ואני מצטטת-
    "הערכים תקינים למעט ריכוז נמוך של תאי זרע בעלי מבנה נורמלי וכמות גבוהה של כדוריות לבנות שמעידה אולי על זיהום. הדברים יכולים להיות קשורים זה בזה. מומלץ שתבדק ע"י אורולוג ותחזור על הבדיקה לאחר טיפול."

עכשיו שכחתי לשאול אותו משהו נוסף...
    יש טעם עכשיו שאני ינסה עוד סיבוב של איקקלומין עם תוצאות כאלו? יש לי שחלות פוליציסטיות ואני לא מקבלת ללא עזרה ובטח שלא מבייצת ללא עזרה ובגלל שיש לי רק סוף חודש אוגוסט תור למומחה פוריות אז הרופא נשים שלי אמר שאם התוצאות של בעלי יצאו תקינות, שאני יעשה עוד סיבוב של איקקלומין (עשיתי כבר 2 במינון שונה, ללא תגובה ב-כ-ל-ל) והפעם במינון של 4 כדורים ביום ומעקב זקיקים כי גם ככה יש לי חודש המתנה למומחה פוריות אז שאני לא יבזבז אותו סתם בהמתנה....

אתן חושבות שיש בכלל טעם לעשות ניסיון נוסף של האיקקלומין עם תוצאות כאלו של הבדיקת זרע?
    אני פשוט לא רוצה לבזבז את החודש הזה סתם....

• אני חושבת שתמיד שווה לנסות, את לא יודעת אולי תקבלי הפתעה.
    גיסתי עשתה 5 הפריות ובהפסקה לפני שהיא התחילה טיפול עם רופא חדש היא נקלטה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה