אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תראו את ההודעה מהאתר של עיריית רמת גן:
    ביום שני 1.8.11 לא תהיה קבלת קהל במשרדי העירייה

לאור גל מחאת הדיור ויוקר המחיה, הוחלט במרכז השלטון המקומי על מספר צעדי הזדהות.

ביום ב', 1.8.11, הרשויות המקומיות יחלו בעיצומים, במסגרתם העובדים יגיעו לעבודה אולם לא תהיה קבלת קהל.
7 תגובות
עמוד 1
  • תהיה שביתה כללית במשק, כבר דיברו על כך.
    כל הכבוד לעירייה שמצטרפת (ואיזה מזל שאני לא ניזקקת לשירותיהם, כי אז זה היה ממש ממש ממש מעצבן אותי

• מה כל הכבוד????
    הם חזרו היום מחופש של שבוע.. לא עונים לטלפונים, לא שלחו להורים שערערו מכתבי תשובה (למרות שהבטיחו)
    ומחר הם שובתים??????
  • קבלי ביטול גורף על תשובתי!
    את צודקת במאת האחוזים, ואם היו עוד כמה גם הם היו נתונים לך!
    (לא נתת את כל הפרטים לפני כן

• אין כמו עיריית רמת גן

• רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
  • הם חזרו היום מחופשה.. אז כנראה היה עומס והם לא ענו לטלפונים..

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה