היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי הבן שלי עוד שבוע בן שנתיים ואין לי רעיונות איפה לחגוג... יש לי רק 10 ילדים בגילאים 2-5 בערך שמוזמנים ועוד 30 מבוגרים בערך. מה עושים??? תודה מראש
אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. אין!!!
4 תגובות
עמוד 1
אז יש לך בערך 40 איש. 40 איש איך שלא הופכחם את זה זה לא "רק".... אפשר בפארק בשעות הערב, או על שפת הים בשעות אחה"צ ואם גודל ביתך מאפשר לארח לבראנץ במזגן בבית...
בבריכה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בהחלט עדיף אחה"צ, בסביבות 6 כדי שיהיה יותר נעים, אם עושים את זה בחוץ
אני מניחה ששאר הילדים גם צעירים, אז אם בבוקר, עדיף יחסית מוקדם כדי שלא יהיו עייפים מדי
בפארק עשיתי שנה שעברה והיה חחחחחחחחחחחחחםםםםםםםםםםםםםם (בעיקר לי...) בבריכה הם רוצים 50 ש"ח לאדם, וזה עוד לפני אוכל, שתיה, מתנות... קשה...