אז יש סיכוי כזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאם אני עושה מחר בדיקת הריון-או ביום שלישי בערך ב-5-4 ימים לפני המחזור- שהתוצאה תהיה חיובית?
11 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, אצלך דווקא אני ממליצה לעשות בדיקת הריון לפחות בסוף השבוע כי קיבלנו באותו תאריך אבל אורך המחזורים שלנו שונה...
    הלוואי וזה זה...
  • אבל...אין לי כוח לחכות........ ביום רביעי-שבת אני צריכה לא לקבל...

ומהבוקר האמת שאני מרגישה בחילות הולכות וחוזרות...... כבדות...

וזה כן אפשרי לבצע בדיקת הריון ביתית כמה ימים לפני הופעת המחזור... וגם בשבוע רביעי...

אולי בכל זאת.......??
  • טוב, אם את ממש רוצה אז אני מרשה לך....
  • אווו...אחרי האישור אני הרבה יותר רגועה!! חח

מממ יש לי את מקלון הזהב בבית.....

יש סיכוי בכלל שזה יראה עכשיו תוצאה חיובית במידה ויש הריון או שהסיכוי קלוש?
  • מאמי, סבלנות... לפחות חכי למחר בבוקר - שתן ראשון... מרוכז יותר...

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• כן. מחר. ברור מחר! חח בעז"ה...

תודה רבה

• אני מצטערת לבאס, אבל אם את צריכה לקבל לקראת סוף השבוע, זה יהיה מאוד מוקדם לעשות עכשיו בדיקה, אני יודעת שזה לא פשוט לחכות, אבל בסוף זה ישתלם, הבדיקות גם ככה לא כאלה אמינות, אז למה להתאכזב? ולבזבז כסף? הכי טוב זה לחכות לאיחור ולעשות בדיקת דם.

אני מחזיקה לך
  • יש גם את הבדיקה של יס אור נו פרופשיונל... שמעתי שהיא מעולה ורגישה מאוד .... מבתא 10 היא מזהה הריון , שישה ימים לפני האיחור

בהצלחה יקירה
  • ב-ה-צ-ל-ח-ה
    לילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה