עגלת איה בייבי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שמעה על עגלת אייה בייבי איף היא האם היא מרוצה?
    אני מתה לקנות חדשה עכשיו יש לי ד"ר בייבי מדריד אבל לא יודעת מגעילה וכמה שאני לא אכבס אותה נראה פיחסה.
    אישית הייתי דלוקה על ד"ר בייבי XMAX אבל נראה לי קצת מפחיד הוונטילים שיהיה לך פנצ'ר והגלגלים האחורים לא כל כך נכנסים לנו במעלית והבנתי שלא כל כך ממליצים עליהם כי הם פחות בטחותיות - דעתכן?
    לעומת זאת המקס של איה בייבי ממש נדלקתי הבעייה שהמחיר קצת יקר ואני לא מתכוונת להוציא כזה סכום אבל עוד נחשוב

המסנג'ר שלי: [email protected]

6 תגובות
עמוד 1
  • אף אחד לא מכיר

המסנג'ר שלי: [email protected]

• אני ממליצה שוב על בייבי ג'אגר סיטי מיני .. מומלץ בחום . זולה יחסית וטובה .

http://www.f2h.co.il/1848034048453

• שימי קישור
  • לי יש טיולון של איה בייבי עוד מימי יהודה ואני מרוצה ממנו עד הגג!
    סחבתי אותו איתי למליון ואחת מקומות.
    שמתי בפנים את חיים ואת יהודה עומד מאוחורה, עם קניות והכל.
    עכשיו אני עוד מעט מתכננת להוציא אותה שוב בשביל שושי.
    כל מה ששמתי עליה לא דגדג לה אפילו.
    היא עדיין חזקה, יציבה, הצבע שלה לא דהה, היא מתכבסת בקלות (כל הבדים יורדים ממנה בלי שום בעיה) בקיצור אני על העגלה שלי פשוט מתה.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • לא שמעתי על העגלה הזאת....שימו קישור
  • היי בנות,

מה לגביי העגלה הזו?
    אייה בייבי מקס ספיריט דגם 2012???
    http://www.aya-baby.com/

אני גם רוצה לקנות אותה... חייבתתת חוות דעתתתת

אורית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה