שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב ד"ר הדר,

אתמול שאלתי אותך לגבי כאבי בטן תחתונה שהתחילו לי מיום שישי בעיקר בצד שמאל, (מדובר בהריון ראשון שבוע 29 ) אמרת ללכת להיבדק וכך היה הייתי היום בבדיקה אולטראסאונד תקין וצוואר רחם - תקין.

השאלה שלי מה יכול להיות הסיבות לכאבים האלה? זה רק מתגבר אני מרגישה ממש כאב, מין סוג של לחץ. אני חשה בכאב כשהעובר זז, כשאני משנה תנוחה נאמר מישיבה לעמידה ובכלל הום אני מרגישה את הכאב עוד יותר מאתמול.

תודה !
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

המטרה של הבדיקה הייתה כפולה - ראשית לוודא שאין צירים ואין פתיחה ואני שמח שכך הדבר. שנית, אחרי הבדיקה היה צריך לומר לך מה הכאבים, ואם לא יודעים, אז גם זו סוג של תשובה
    אבל אני, דרך האינטרנט בלבד, וודאי שלא יכול להגיע לאבחנה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה