היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אפשר להגיד שאני די חדשה בפורום הזה, עברתי לכאן היישר מ״מנסים להכנס להריון״. קודם כל רציתי לומר שאתן מקסימות ופעם ראשונה אחרי כ״כ הרבה זמן שאני מרגישה שייכת.
בקצרה, אנחנו מנסים כבר כמעט שנה, לפני חודש עברתי לרופא מומחה בפוריות ומחר בבוקר אנחנו הולכים להזרעה ראשונה.
הבנתי שבהזרעות יש סיכוי יותר גדול לריבוי עוברים, האם מישהי יודעת כמה זרעונים ישתלו לי?
12 תגובות
עמוד 1
היי מה שלומך אני עברתי הזרעה בראשון שעבר מזריעים לך את כל הזרעה של הבעל זה מאוד תלוי בכמות
קרן
היי חמודה בהזרעה מנקים את הזרע. הכוונה היא שמוציאים את הזרונים הפגומים בכדי שלא יפריעו לזרוענים הטובים להגיע אל היעד! מכניסים את כל מה שנשאר לרחם. מס' העוברים שעלולים להיווצר תלוי במס' הביציות הבשלות שיש לך (1 או 2 בהזרעה). בהצלחה
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
הי מותק,
המון המון בהצלחה מחר
הבנות ענו לך ... נותר לי לאחל לך המון המון בהצלחה!!!
בהצלחה!!
וואו, תודה בנות.... הלוואי ולא נצטרך לעבור עוד חודש כזה. די סבלתי מהזריקות....
עם כמה שאני אופטימית ומתרגשת לקראת מחר, אני מנסה להישאר מציאותית... אומרים שבסוף זה שווה את הכל!
המון המון בהצלחה! פעם ראשונה ומנצחת
זה בהחלט שווה את הכל ואפילו יותר מזה!!! שיהיה בהצלחה ובעוד שבועיים בטא מהממתתת והריון תקין ועגול!!!
המון בהצלחה
בהצלחה, נחזיק לך אצבעות
יש לי שאלה די מצחיקה, האם אחרי הזרעה מותר להמשיך לעבוד?
רצוי מאוד ... הרופאים ממליצים לעבוד גם אחרי ההזרעה(:-