פתאום קלטתי ש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שנה בצהרון עולה לי כמו שכר לימוד לאוניברסיטה (9500 שקל)!
    וזה בלי התשלום לגן עיריה, רק הצהרון
30 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב אליהו כמה שנים ישנת

מצחיק עד כמה שזה עצוב

• אכן עצוב

• את רצינית??????????????????
    מה זה המחירים האלה???
    אצלנו לא משלמים על צהרון בנפרד...
    התשלום לגן כולל צהרון ומי שלא רוצה צהרון
    לוקחת את הילד/ה ב 13.00
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • ומה אני אומר? שנה הבאה דנדוש נשארת בויצו ותחזיקו את עצמכן כל חודש יעלה 2000 ש"ח וזה במקום 1700 שהיה צריך כי מישהו שם החליט שצריך להוסיף ארוחה בשרית שגם ככה דנדוש לא אוכלת בשר וכאילו עוד חוג ועוד הצגה ושמר על זה הוסיפו לחודש 300 ש"ח ושנה הבאה אין הנחות של התמ"ת כי כיתת גן בויצו לא שייכת לתמ"ת ולא לעיריה כלומר בין הכיסאות

• בוקר טוב אליהו

מזעזע זו לא מילה

אולי במקום לקטר תצאו לרחובות?
  • אה, ודרך אגב, שכ"ל אוני' כבר מזמן עבר את ה-12,000......

מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • פשוט ביזיון!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • טוב, למדתי ב- 2002

• כן היא פעילה בקרן החדשה, שגם מימנה שם לא מעט מהאוהלים.
    כל הרעיון של המחאה הוא להפיל את ביבי, אין כאן קטע חברתי באמת.
    היחידים שהמאבק שלהם לגיטימי הם הרופאים.

• אני לא יודעת מה היא הבחורה הזאת אבל בלי קשר המחאה הזאת צודקים בהחלט אנשים פה באמת קשה להם לחיות אבל חבל שהם לא מדברים גם על הזקנים במדינה הזאת היא אפשר להזדקן בכבוד.
    הצעירים מאוד קשה להם לגמור את החודש למרות ששני בני הזוג עובדים אני כמה שנים שילמתי הרבה מאוד כסף לגנים פרטיים על שני ילדים וזה המון בשנה.
    חבל רק שאנשים לא יוצאים ככה לרחוב בכמויות כאלה ודורשים לשחרר את גלעד שליט.
    רחל

• אני ממש לא מסכימה איתך - אם המחאה היתה פוליטית היא לא היתה סוחפת כ"כ הרבה אנשים.
    אני לא יודעת מה העבר של הבחורה שציינת אבל די הגיוני שמי שינהיג את המאבק / מי שיהיה בולט במאבק הזה אלו אנשים שהם נאבקים ציבורית. ומעורבים חברתית בעוד תחומים שחשובים להם.
    אז אולי את וגם אני לא מסכימות עם דעותיה הפוליטיות אבל הדעות החברתיות נוגעות לכולנו.

לי אישית נמאס! נמאס לחסוך, נמאס לי שכל המשכורת שלנו הולכת על שכ"ד, גני ילדים וכן כן מוסד סיעודי לאבא של יאיר (ומדובר על אלפי שקלים בחודש)
    כבר 3 שנים שאנחנו מחפשים לקנות בית ואין ביכולתנו, כי להורים שלי אין ולהורים של יאיר אין.. אז לא מגיע לנו?
    ואני לא מדברת על חופשות, ריהוט, וכל דבר קטן שאנחנו רוצים לקנות.
    ואנחנו מרוויחים ביחד יפה מאוד! מעל הממוצע!
  • הדס אני מסכימה איתך

אני לא יוצאת לעבוד כי רק לשים את שחר ודור במסגרות עד 16 יעלה לי יותר מ 3500 בחודש

• אני אנסה לענות:
    קודם כל המצב של המדינה שלנו מבחינת כלכלה הוא כרגע יציב, לעומת מדינות אחרות באירופה שנמצאות על סף התמוטטות כלכלית ואפילו בארה"ב יש סוג של משבר כרגע.
    אם יענו על כל הדרישות (שחלקן באמת מגוחכות) הכלכלה שלנו תתמוטט.
    אני מסכימה שצריך לעשות כל מיני צעדים שיקלו בעניין הדיור, הכרה במס על טיפול בילדים, הסדרה של זכויות פנסיה נורמליות לכל הקשישים וחלוקה יותר שוויונית של נטל המס.
    אבל מכאן ועד הדרישות של מנהיגי המאבק יש פער אדיר.
    באופן אישי אנחנו לא קיבלנו כלום מההורים. ב- 10 אצבעות קנינו את הדירה שלנו.
    אבל... היו תקופות שחסכנו כל שקל, ולא גרנו במרכז ת"א אלא בבת ים, ולא יצאנו לבלות, ולא קנינו את הפלאפון הכי משוכלל ורכב חדש... עד שהתאזנו כלכלית (ועד היום אנחנו מנהלים קובץ תקציב ויודעים לאן הולך כל שקל).
    יש לי הרגשה שהמניעים מאחורי המאבק לא טהורים, לא 100% חברתיים, וזה מה שגורם לי לא להצטרף.

איפי אני במקומך הייתי יוצאת לעבוד גם בשביל 1000 שקל בחודש, שהם 12000 בשנה תוספת לתקציב הבית...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4102698,00.html

• איך אפשר לשים שני ילד במסגרת בשעה 730 ולהיות ב 800-830 בעבודה והיום רוצים משמרת של עד 16 שכבר ב 16 צריך להוציא ילד מהגן /צהרון
    הרווח יוצא הרבה פחות מ 1000 שקל אל תשחכי יש זמן נסיעות הוצאות דלק ועוד דברים מסביב
    מה עם חופשות שצריך לעבוד ואין מסגרות לילדים ואין מי שישמור עליהם

• לא יודעת, אני בכל מקרה לא מסוגלת להיות בבית.
    יש לי נסיבות מקילות:
    אצלנו הצהרון בשנה הבאה יהיה עד 17 ורוב החופשות מכוסות ע"י הצהרון
    נסיעות מחזירים
    גם בעבודה עצמה יש הרבה אמהות ואם מישהי "חותכת" ב- 15:30 לא ממש עושים עניין... כנראה תלוי מאד במקום העבודה.
    ניסית לחפש משהו?

• ראיתי כמה משרות אבל רוב המשרות בתחום שאני רוצה שזה מזכירה /פקידה זה עד שעה 1700

תעזרו לי לזכות בתחרות חיתולי פמפרס לשנה, לחצו על הלינק

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
    יום מקסים לכולם

• איפי היי
    אני במשך שלוש וחצי שנים הייתי משלמת 4000 שקל לשני ילדים לגן ילדים פרטי ואולי היה נשאר לי מהמשכורת 500 שקל אבל שמרתי על מקום העבודה שלי שמבחינתי הוא חשוב.
    היום קשה למצוא עבודה.

• קיבלתי את זה היום במייל תסתכלו

http://www.youtube.com/watch?v=fS4_BplVmuI&feature=player_embedded

לי יוצא לשלם 17,000 ש"ח בשנה לספיר גן עיריה + צהרון
    וזה לא כולל אוכל, חוגים, מתנות וכו' וכו' וכו'

ואני חד הורית לא מקבלת הנחה של כלום ! מאף אחד !
    לרוב פה יש שתי משכורות.

אם המחאה היא פוליטית היא שווה לתחת, אבל בגדול
    הם צודקים ! יאללה ביבי הביתה ! ואני ימנית קיצונית
    שתבינו.
  • את יודעת מה?
    כל עוד יוזילו את מחירי הגנים (אני שילמתי השנה 4500 ש"ח ל2 ילדים בויצו!! וזה אמור להיות מסובסד..
  • בטוח יש גם משהו עד 16
    אני אגיד לך את האמת, מאד מבינה את הקושי - עד לא מזמן עבדתי מהבית, ממש החיים הטובים, לוקחת את הילדה לגן ב- 7:50 ומחזירה אותה ב- 16 כל יום.
    לפני כמה חודשים עברתי לעבודה שדורשים ממני להיות במשרד, המשרד במרחק 45 דק' נסיעה מהבית, אני משתדלת לצאת עם הילדה ב- 7:15 ומחזירה אותה ב- 16:30 (בעיקר בימים שאני בשטח, ואז אני יכולה לחתוך מוקדם) בשאר הימים מוציאים לי אותה (חמותי, אמא שלי, בעלי ובייביסיטר זה הארסנל...)
    אז נכון שזה סוג של ג'אגלינג אבל אפשרי.

• כן זה המון כסף
  • כבר אמרתי קודם, יש שם כמה רעיונות שהם בהחלט נכונים, אבל הכל בא בהגזמה כזאת (כאילו לא יכולים להגיד הכרה במס על טיפול בילדים, שזה משהו ריאלי, אלא אומרים חינוך חינם מגיל אפס)
    אז זה ממש מפריע לי להצטרף למחאה הזאת.

והדס, אף אחד לא יוריד את הריבית של המשכנתא, ממה שרי תרוויח?
  • עוגית - אני מתכוונת לריבית שהנגיד מעלה כל יומיים כדי שאנשים לא יוכלו לקנות דירות
    כך יהיו הרבה דירות למכירה (כי אנשים לא יוכלו לשלם יותר משכנתא כי הריבית עלתה ואיתה ההחזר החודשי)
    ומעט קונים (כי זה טרוף לקחת היום משכנתא של יותר מ70% מערך הדירה.. בכלל טרוף לקחת היום משכתנא)
    ואז מחירי הדירות ירדו!!!! יותר הצע פחות ביקוש..
    הוא מבחינתו משיג את המטרה..

הבנת?????
  • הוא מעלה את הריבית במשק, יש לזה כל מיני סיבות, וזה משפיע באמת על המשכנתא
    אבל גם אם הוא יוריד, הבנקים עדיין ישמרו על הרווחים שלהם.
    המטרה של הנגיד היא שלא תהיה כאן קריסה של המשכנתאות כמו בארה"ב, שם נתנו לכל אחד לקחת משכנתא, ועל אחוז מאד גבוה מערך הדירה, והבועה הזאת התפוצצה כי אנשים פשוט לא הצליחו להחזיר את ההלוואות ואיבדו את הבית.
    כאן שמו את הרף של 70% מערך הדירה כדי שאנשים לא יקפצו מעבר ליכולת שלהם.
    אני חושבת שהפיתרון טמון בהורדה של מחירי הדירות ולאו דווקא בהורדה של הריבית.

• ריבית לא כשור לא לשרי ולא לנגיד - ריבית כשורה לעניין של עלות הכסףומה לעשות אחרת כסף תהיה שווה לנייר טואלט זה הכל . נגיד מעלה עלות הריבית כדי שאנשים לא יקפצו מעל הפופיק ולא יקחו משכנתא שבעוד שנתיים לא יכלו להחזיר .
    מה לעשות שעודף ביקוש הפך מחירי דירות ללא ריאליליות .
    חוק חינוך חובה מגיל 3 חודשים יעלה למדינה 6-8 מיליארד ש"ח - ואז אין סיבה בלהקיר בהוצאת טיפול בילדים לצרכי מס כי יש לך אופצית חינם.
    אם יפסיקו לממן את עלו שלא תורמו למדינה כלום יהיה הרבה כסף .
    נ.ב. רק אתמול אדון ישי אישק 4800 דירות בישוב חריש - 6 דק' מכביש 6 , רק מה לעשות זאת עיר חרדת נוספת .... משרד הפנים השקיעה בתשתיות שם בסביבות מיליארד שח כולל כבישים ...
    http://www.holdthatpic.com/
  • לא חייבים לעשות מגיל 3 חודשים חוק חינוך חינם אפשר לעשות מגיל 2-3 .. במקום זה להאריך חופשת לידה לאמהות
    לפקח על מחירים של מזון לתינוקות
    כן הדברים הקטנים האלה יכולים לעזור
    הבעיה מתחילה שיולדת צריכה לחזור אחרי 3 חודשים למקום עבודה
    יש הרבה דברים שצריכים לשנות פה
    ויש עוד הרבה דברים שצריך לשנות פה במדינה
    כמו בכל מחאה ובכל דבר יש מתנגדים ויש כאלה בעד...

• ממש עצוב המחירים האלה שאתן משלמות
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • זה המחירם לצערנו ששכר דירה עולה כמעט 4000 ש"ח במצב טוב ואיפה גנים שעולים מלא ואחנו לא אנשי הייטק שמרוויחם 8-9 אלף בחודש אלא פחות המצב עגום
  • המצב באמת על הפנים. אגב הרבה אנשי הייטק מרוויחים מעל 10 ואפילו לא מעט מעל 10 ועדיין אם יש משפחה וגרים בשכירות אין כמעט מצב שמצליחים לחסוך לדירה במקום טוב (אולי אולי בפריפריות- דווקא הסתכלתי מתוך סקרנות לאחרונה באתר הנדל"ן הזה:

https://nadlan.tefahot.co.il/Pages/homes_for_sale.aspx

ואיכשהו מצאתי דירת 3 חדרים בפריפריה בפחות ממיליון) אבל בגדול זו באמת בעיה עמוקה של המחירים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה