איך הייתן מגיבות אם היו מונעים מהילד להכנס למשחקיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדיזנגוף סנטר פתחו ג'ימבורי חדש (רק היום גילינו עליו בטעות) רצינו להכניס את הילדים ומה אמרו????????? אין להם מה להיכנס זה רק מגיל 6 - 12 אני חטפתי עצבים לא מספיק שגם ככה אין אצלנו כלום לקטנים גם מונעים מאיתנו להכניס אותם למשחקיה יש שם בריכת כדורים מה לא מתאים לגיל 3?
    כעסתי מאוד על הבחור בכניסה ואמרתי שזה אפליה על רקע גיל בושה וחוצפה של קניון זה מה שאני חושבת

16 תגובות
עמוד 1
  • אין דבר כזה הפליה על רקע גיל
  • אז אצלנו יש רק משחקיה אחת באיזור שלי בגן העיר ויש הגבלת גיל נכון אבל אף אחד גם לא אומר לדנדוש לא לעלות למקום שמיועד לגדולים יותר היא עולה יפה מתגלשת משחקת יפה ועם כל הכבוד משחקיות אמורות להיות לגלאים הקטנים גילאי שנה עד חמש גג ולא מעבר לכך מה מסוכן בבריכת כדורים???????

• נראה לי שהתכוון שאסור כי הילדים הגדולים משתוללים שם
    והקטנים יכולים פשוט להפגע.
    גם אצלנו יש משחקיה שבימים מסוימים
    מתאימה לגילאי 0-3 ובימים אחרים מ 3-6 שנים
    ורק בגלל שהגדולים יותר לא יפגעו בקטנים.
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • זה שאין פעילות לקטנים זו בעיה.
    אבל זה לא אומר שקטנים יכולים להכנס למשחקיות של גדולים. ממש לא.
    תתאגדו כמה אימהות ותפנו לראש העיר, לא לבעל המקום או השומר בכניסה. זו ממש לא בעיה שלו.
    וזה שדנדוש יודעת לטפס על מתקנים גדולים, כל הכבוד לה.
    זה עדיין לא מקנה לה את האפשרות להכנס למקומות שלא מיועדים לגילה.
    ושוב, אין ביטוח!. דנדוש יכולה להיות הכי אלופה, אבל כל ילד ובכל מקום יכול ליפול חו"ח ולשבור משהו. את לוקחת על עצמך את האחריות? ולמה בעל המקום צריך לקחת על עצמו את האחריות?
    ולא תגידי עוד חצי שנה היא בת 6, אז מה כבר ההבדל.
    המקום מיועד לילדים פי 2 עד פי 4 מגילה!
    ומה מסוכן בבריכת כדורים? אולי ילדים בני 12 שמשתוללים שם הם אלו שמסוכנים?
    וכן, גם ילדים מעל גיל 6 צריכים משחקיות. ועדיף כאלו שלא יהיו שם פעוטות שמסתובבים בין הרגליים.
    כשדנדוש תיהיה בת 6-10 את עוד תחפשי מקומות כאלה בנרות.
    ועוד תתעצבני על כך שאין באיזור שלך כאלה ושלמשחקיות שכן בנויות לגיל הזה מכניסים תינוקות בני 3 שמפריעים לילדה שלך להתפרע.

• אני עם שולי
    אני רואה את זה שאני הולכת עם שחר ודור לגימבורי לפעמים יש ילדים יותר גדולים שמשתוללים וזה פשוט מפחיד שהם עוד שניה יכולים למרוס את שחר ודור ביחד
    או שעולים על איזה מתקן ולא נותנים ללדים יותר קטנים והקטנים מתחילים לבכות

• זאת לא הפליה זאת ביטיחות של ילדים . פעם הינו בלונפרק בחול ושם מדידה לפי הגובה ... הכניסו את בני לחלק ממתקנים לחלק היה חוסר סמ' 1 וזהו .
    חוסר 'מבורי לא כשור גם לעיריה אלא ליוזמים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מה ששולי ואלינה כתבו.
    לא כל דבר הוא אישי נגד משהו או נגד מישהו.
  • הפליה על רקע גיל ??
  • אני באמת לא מבינה מה את רוצה
    גם צריכה להיות אחריות אישית כהורים
    ולמען אלו שאין להם יש מאבטחים שמשגיחים בכניסה
    אני הלכתי למקום מסויים בחיפה ושילמתי הרבה מאוד כסף בשביל שבסופו של דבר שנכנסתי היו בדיוק 5 מתקנים שמתאימים לגיל של להב
    אבל האחריות שלהם היתה לומר לי את זה מראש וכך גם היה!!!

כשאני הולכת עם להב לג'ימבורי דבר ראשון אני מתקשרת ושואלת אם יש היום יום הולדת ולאיזה גילאים. כבר קרה שילד בן 7 כפכף לי את הילדה כי היא הפריעה לו ועלתה לאט מדי למתנפחים - מאז למדתי את הלקח שלי ואני יודעת מתי לקחת אותה ומתי לא

• אני גם חושבת כמו שולי.
    את כועסת פה על שני דברים שונים לגמרי,
    זה שבת"א אין פיעלויות לילדים אני פשוט בשוק
    רק היום קראתי בעיתון שיש בעזריאלי מעין הפנינג של דרדסים
    כל הזמן יש פעילויות בתל אביב חחח בואי ליבנה ותראי פעילות
    מה היא

והמשחקיה מה זה קשור בכלל כנראה שאין ביטוח,
    הם לא אשמים שאין ג'ימבורי לגיל 3 !
  • למה גנית? יש הופעות בגן הסנהדרין
  • א. הבחור בכניסה לא אשם, זאת לא החלטה שלו הוא רק השליח והוא לא אשם שאין באיזור משחקייה לקטנים.
    ב. אם הוחלט שמשחקייה מגיל 6 שנים, עם כל העצבים שבעניין, כנראה שיש לזה סיבה.
    יכול להיות שבריכת הכדורים, נגיד, עמוקה מדי בשביל קטנטונת בת 3. לא הוחלט סתם על דבר כזה.כנראה זה הוחלט מטעמי הבטיחות
    נטלי
  • דרך אגב באיקאה יש הפליה נוספת לגיל ... ילדים לא גמולים לא נכנסים ....

• תיקי זו אפליה כפולה: באיקאה גם להורים אסור להיכנס. רק להסתכל מבחוץ כמו בגן חיות
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • זאת אפליה משולשת גם גיל, גם טיטול וגם אסור להכנס להורים .
  • עוגית הידע שלך על יבנה

אני לא נושכת מעניין אם את מכירה אותי?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה