היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התמונות לא באיכות משהו, אבל אני תפסתי את המצלמה וצילמתי מהר. פעם ראשונה הוא ישב היום בלי תמיכה של ידיים כלל
24 תגובות
עמוד 1
איזה מאמיייייייייייייי איזה כייף להתלהב שוב מהדברים הקטנים כאילו שזה ילד ראשון... לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
כל הכבוד!!!!! תותח לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
יווווווו הוא כזה מתוק!!!!! לאכול אותו!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
כל הכבוד!!! לילדון ההורס
מותר רצוי וצריך להשוויץ כמה שיותר!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד לו! רגע, רגע, לאן הוא רץ כ"כ מהר???? שנייה, תהיה עוד רגע תינוק!
מתוקי
כל הכבוד לו!!
איזה מקסים
אמאאאאאאאאאאא איזה בובון חמוד! כל הכבוד לו !
יוווווווווו איזה נסיך יפה
כל הכבוד
איזה בובון מתוק!!!
טוב... אני התעלפתי מהתמונה הראשונה! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
יוווווווווווו איזה מתוק! האמת- שושי כבר בת שבעה חודשים אבל היא ממש לא בכיוון. לא נורא, אנחנו לא ממהרים, ניתן לה להיות תינוקת עוד קצת.
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
יוווווו איזה יפיוף למותתתתתתתת
לא באיכות משהו?
ואוווו איזה ילדים מתוקים יש פה!!!!!!! מחכה כבר לאחד שלי!!!! (הריון ראשון) סתם ככה, אני משוגעת על ג'ינג'ים קטנים עם נמשים על הלחיים בלי עין הרע... תמונה אחר תמונה של ילדים חמודים ויפים :)
תשוויצי ככה כל יום כל שעה עגולה אני בעד מהמם!!!!
אני לא מאמינה שהוא כבר בן 7 חודשים! "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."