H.D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נוווווווווווווווווו???
    כמה זמן חשבת למתוח אותייייייייייייייי????

5 תגובות
עמוד 1
  • היי מוותתתקקק!!!

מה שלומך??

האמת-שאני במטח בגללךך!!! איך עבר אתמול?!?!?! בשקט........??

מממ דיברתי עם בעלי...ולבסוף החלטנו ש.... אנחנו לא נעשה היום...אלא נחכה עם זה....קצת יותר סמוך למועד הווסת....משהו כמו יום רביעי/חמישי.....הכי טוב.... לא??

אבל...אני יכולה לעדכן אותך שאתמול תפסה אותי בחילה בלילה...אחרי שכל היום היה לי בחילה והיא נרגעה מעט....

ההפרשות שלי (-אומנם לא מרובות וסליחה על התיאור) כמו יוגורט-לבן חלק כזה....

יש לי צבע חום כהה מסביב לפיטמה... לא העיגול הרחב...אלא ממש צמוד לפיטמה.........חום כההה (-אני לא יודעת אם ההתכהות אמורה להיות קרוב לפיטמה כמו שיש לי או בעיגול היותר רחב (?) )

ועכשיווו-מה איתך?!?!!??!
  • לא יודע תאם אעמוד בפיתוי................... אולי אעשה מחרר... בלעעע
  • חחחח....
    אני בינתיים לא קיבלתי אבל כמו שחודש שעבר איחר לי בשלושה ימים אני אעשה בדיקה רק בחמישי בבוקר...
  • בעז"ההה זה לא יגיע!!!!

האמת? אני שוקלת לעשות בדיקת דם ביום רביעי..... קבעתי תור למחר... אמרתי לבעלי שקבעתי תור... הוא לא כ"כ התלהב לעשות לפני האיחור.....

בכל אופן- השאלה שלי היא אם אני יעשה ביום רביעי בדיקת דם ואני צריכה לקבל או ברביעי או בשבת התוצאה כבר תהיה אמיתית אם כן יש הריון או ההפך?
  • תראי,
    אין למה למהר...
    נכון שאין סבלנות אבל עדיין..
    יש הרבה הבדל בין לא צריכה לקבל ברביעי ללא צריכה לקבל בשבת...
    הורמון ההריון בין 5050 מופיע כבר בשבוע השלישי...
    תעשי ביום חמישי הכי טוב... בין חמישי לשבת..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה