צריכה עצה, אפילו לא יודעת איך לנסח... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, לא להאמין שעברו חודשיים כבר...נראה כאילו אתמול ילדתי.

11 תגובות
עמוד 1
  • הזמן עובר מהר שנהנים
    אני התחיל מהסוף זאת הסיבה שעברתי לפמפרס ... אנחנו כבר יותר מחצי שנה רק פמפרס ההבדל משמעותי
    היה נמאס לי לקום בלילה ולהחליף בגדים לדור בגלל שנזל או לא ספג

לגבי החלב
    שאני שלבתי הגוף כבר ידע מתי ואיך ליצר את החלב מה שכן שהרגשתי שהשדיים מלאות היתי שואבת ומה ששאבתי נתתי לדור כל פעם בשאיבות הכמות היתה יורדת עד שבקושי יצא והפסקתי

• אני גם הפסקתי בהדרגה . יותר נכון , יותר נתתי בקבוק מאשר הנקתי , וכשהיה לי גודש, לפני שזה ממש כואב- הנקתי
    ותוך כמה ימים הגוף מתרגל ומייצר פחות .

בנוגע להאגיס גם אני כבר ממש ממש לא מרוצה , ופמפרס סופגים מעולה!
  • באמת העיקר שהבובה רגועה ושבעה!!
  • תודה!

איפי - אדיר מחבק ומנשק את אמילי (ידיים ורגליים) אנ לא נותנת לו לגעת לה בראש ולנשק את הפרצוף, הוא כל הזמן דבוק אליה, ברור לי שזה בגלל שהיא דבוקה אלי

• לגבי ההנקה, אני לא יודעת.

טיטולים, אנחנו גם הפסקנו עם האגיס כי הם לא סופגים טוב, גם החדשים של פמפרס באריזה הלבנה דומים לזה מאוד.

כרגע אנחנו משתמשים בפמפרס אקטיב (האריזה הכחולה) ומאוד מרוצים.

• אין לי ניסיון אבל לפי מה שאני יודעת פמפרס יותר מיועד לבנות והאגיס לבנים למרות שאין לי מושג מה אני ישתמש עכשיו
    לגבי ההנקות מה שכתבו לך אני הפסקי שאיבות אחרי תקופה ממש ארוכה בלי הנקה פשוט הפסקתי ולא היה הרבה חלב ועוד טיפה היה יוצא כשהייתי מנסה להוציא באמבטיה עד שנגמר לגמרי לקח איזה שלושה שבועות אבל לא הייו כאבים ולא כלום
    בהצלחה
  • לא יכולה לתת לך עיצות רק לשלוח

מקווה שאת מצטרפת אלינו היום
  • לגבי הנקה אין לי מה לייעץ
  • כל פעם שאת מרגישה גודש תסחטי קצת במקלחת, או תשאבי, אבל רק עד שאת מרגישה הקלה, לא כדי להוציא הכל

בהצלחה
  • mikimiki
  • טוב אנחנו דווקא מרוצים מהאגיס....הפמפרס יש ריח מוזר וגם עשה לה פריחה בטוסיק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה