שואלת כאן אולי למישהי יש תשובה/פתרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    קצת רקע: את הריון בני בכורי השגתי בעזרת איקקלומין (סבב שני)
    כעת אני רוצה שוב להרות, בסבב הראשון בייצתי ש12יום לאחר שסיימתי את האיקקלומין- אני יודעת זו כי חישבתי 14 יום אחורה מהווסת.
    ב19.6 קיבלתי שוב ונטלתי איקקלומי-ן מיום 5. עד כה לא קיבלתי ווסת.
    אני עושה חום שחר החום משחק לי אבל הוא גבוה יותר מחום הרגיל שלי.
    בדר"כ אני 36.4
    והחום שלי כל פעם 36.6-36.9 אפילו 37 .
    הפעם לא עשיתי מעקב זקיקים כמו חודש שעבר מכוון שזה מאוד הלחיץ אותנו והרגשתי כמו מכונה וגם בעלי וזה לא צלח.
    לפני שבוע+ בדקתי בדיקת הריון בתית והיא יצאהה שלילית.
    האם קורה שלא מקבלים ווסת אחרי איקקלומין? ולמה החום שלי גבוה?
9 תגובות
עמוד 1

• לדעתי זה חבל שלא עשיתם מעקב זקיקים, אם כבר את לוקחת הורמונים אז כדאי לוודא שאת לא לוקחת לחינם..
    למה את לוקחת איקקלומין? האם את פוליציסטית?
    יכול להיות שאת בייצת מאוחר, תעשי בדיקת דם זה הכי וודאי וניתן לזהות הריון יותר מוקדם מבדיקה ביתית.
    אני לא יודעת עם חום השחר תקף כשלוקחים איקקלומין..

בהצלחה
  • היי!
    איקוקלומין דוחה את הביוץ ואיתו גם את המחזור. עם זאת את טוענת שמ- 19.6 לא קיבלת מחזור? זה אומר שאת באיחור משמעותי. אני הייתי עושה בדיקת דם (ביום של האיחור למען האמת)
    בהצלחה!!
  • היי, ראשית תודה על המענה ..
    אז כך.. כל חיי (ממש עד עכשיו - החלפתי שוב רופא נשים) אמרו לי שאני לא פוליצסטית אבל הרופא אמר לי שאני כן על פי us , יש לציין שעברתי בדיקות הורמונליות - לא אצלו.
    למה לקחתי איקקלומין - אין לי ווסת סדירה.
    ואני קצת לחוצה (אוטוטו 38)
    הפעם זה היה הפעם הרביעית בחיי שלקחתי אקקלומין. אני יודיועת שהיה ביוץ לפי ההפרשות והעליה בחום.
    השאלה היא אם יכול להיות מצב שנוטלים אאקלומין ויש ביוץ ואין ווסת.
    בהריון של בני לא איתרו ביוץ באאקלומין ובדעיבד מסתבר שהגיע מאוחר יותר - ההריון היה הפתעה גמורה.

• גם עם הבן שלי זה קרה כמו אצלך, לקחתי איקקלומין, היינו בטוחים שפיספנו את הביוץ ולא ביצענו הזרעה ואני ובעלי "עבדנו" וקיבלתי הפתעה
  • זיהו ביוץ ולא קיבלת מחזור?
    הבטן שלי מנופחת כולם שואלים אותי עם אני שוב בהריון ..
    הלוואי ויכלתי לומר (לעצמי בשקט) כן!!!

• כמובן שזיהו ביוץ, ביצעתי הזרעות, הזרעות מלוות בבדיקות דם ומעקב זקיקים.
    למרות כל זאת לא קיבלתי מחזור.. הגוף שלי עושה מה שבא לו.. חח
  • אני אף פעם לא הצלחתי איך יש לאנשים את התעוזה לשאול שאלה כזו רגישה בצורה כזו ישירה . אני בכלל מתעצבנת שאומרים לי גם בקרוב אצלך, שנה הבאה עם עגלה וכ"י.
    אנשים פשוט כאלה חוצפנים שזה מגעיל!
  • תכלס .. אני ממש נראית בהריון . ומתקדם!!!
  • חד משמעית איקקלומין לא משפיע על החום
    בהזרעה האחרונה שלי לקחתי איקקלומין, מדדתי כמו שצריך כל החודש, החום קפץ בביוץ ונשאר גבוה בגלל שהיה הריון!
    אם החום משחק לך ולא זיהית בוודאות קפיצה בביוץ, יכול להיות שלא היה בכלל ביוץ (זה מה שהיה לי חודש קודם להזרעה, היו עליות וירידות לא ברורות והרופא שלי ראה את הגרף ואמר שכנראה בכלל לא היה ביוץ באותו חודש).
    בכל מקרה תעשי בדיקת דם ושיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה