בלעעעעעע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מאתמול מרגישה בחילות הולכות וחוזרות במהלך כל היום... בעיקר הן תופסות אותי בערב... אתמול בלילה לאיכולתי לישון... והיה לי נדנודי שינה.....

אני מרגישה כבדות וחולשה....שאפילו אין לי כוח ללכת..... , עייפות

וזה כזה מעיקקק!
9 תגובות
עמוד 1
  • H,D כמה זמן את כבר מנסה??
  • הממ האמת... בגלל שאנחנו נשואים 5 חודשים.... ויצא מתוכם שהרבה היינו אסורים... אז אני משערת שבערך 3 חודשים... למה??
  • בס"ד

H.D

מחזיקה לך מליוני בידיים וברגליים
    שה לא תגיע!!! קישטא למכשפה והידד ל שתביא לך מהמם!!!!

ואם את מנסה 3 חודשים זה לא הרבה זמן בכלל! אומנם סבלנות זה לא משהו שאנחנו הבנות ניחנו בו ובכל זאת אנחנו חייבות להתאזר בסבלנות!

ב"הצלה רבה :) :)
  • מוריה- קודם כל תודה תודה תודה!!! אמן ואמןן!! האמת שאני לא מרגישה שום סימני מחזור...לא כאבי בטן...כלום...ואני די רגילה לכאבים בערך כשבוע לפני..ואני אמורה לא לקבל עוד 4 ימים!!

בכל אופן- החזה כאב לי מאוד בערך כ3 ימים... ומאתמול הוא הרבה פחות כואב...ואצלי בדר"כ כשהחזה מפסיק לכאוב או שהוא פחות כואב- הגברת מגיעה... זה חייב להיות ככה?? ז"א שהגברת בדרך?? או שיכול להיות הריון גם אם לא כואב כ"כ..... ??

מה שכן-יש לי בחילות-וזה וודאי! ולא פסיכולוגי... אומנם לא משהו רציני-אבל בחילות... בדר"כ מגיעות בעוצמה בערב... ובמהלך כל היום זה על אש נמוכה....

אני מתאפקת לא לעשות בדיקת הריון מינימום עד יום שישי (-יום שבת אני אמורה לא לקבל) גג יום ראשון....
  • בס"ד

שום דבר לא וודאי!
    כמו שאומרות הבנות זה משתנה מאישה לאישה ומהריון להריון או למחזור
    ז"א אני אישית בהריון עם בני הנסיך לא הרגשתי כלום בהתחלה! עד שבוע 7 או 8 משהו כזה ואז התחילו הבחילות אבל יש נשים שעוד לפני הגילוי מרגישות בחילות!
    אני אישית גם כואב לי החזה לפני הופעת ה אבל גם בהריון יכול החזה לכאוב!
    שוב, שום דבר לא וודאי!
    צריך המון תפילות , תזכרי אנחנו עושות את ההשתדלות שלנו והשאר הוא כבר מלמעלה!

תעדכני אותנו בבשורות טובות אמן!

• צודקת. אנחנו רק עושים את ההשתדלות...

בעז"ה אבשר בשורות טובות..

אני וכל הבנות המדהימות!!

תודה
  • אנחנו מתעסקות פה בשטויות...
  • סתם שאלתי כי מעניין אותי מאוד לדעת אם יש מצב שאנשים לא נקלטים במשך חצי שנה ולא קורה כלום ופתאום הם נקלטים טבעי אחרי תשעה חודשים

כי מצד אחד לא בא לי להתחיל טיפולים ולפי בדיקה כללית הכול תקין
    אז אני ממש רוצה שזה כבר יבוא ועם יהיה סיפור כזה שמישהי ניסתה חמישה חודשים ופתאום בחודש השישי נקלטה זה ממש יתן לי תקווה

אז חשבתי שאולי יש לך סיכוי טוב להיות התקווה שלי
  • בעז"ה אני מאוד מקווה ומאוד אשמח להיות התקווה שלך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה