אין סימנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אמורה לא לקבל ב6 ! בנתים אני לא מרגישה כלום..לא סחרחורות לא בחילות כלום! רק כאבים בבטן התחתונה כמו של מחזור!

להפסיד תחודש?

מה
16 תגובות
עמוד 1
  • ואייי טלייהה!! אצלי גם הדדלין האחרון הוא ב6 לחודשש!!!

מממ אל תספידי עוד כלום...לאן את ממהרת??!?!

אל תשכחי שלא כולן חוות תחושות הריון!! אולי את ברת המזל מהן??

ממ אני מרגישה בחילות כבר יומיים... אתמול בקושי ישנתי האמת... עכשיו אני מרגישה די בחילה... אבל נחכה ונראה!

בעז"ה!! מחזיקה לך אצבעותתת!
  • מחזיקה לך אצבעות מאמי כמה זמן את מנסה? אני חצי שנה כבר

מה
  • ברור שעוד לא להספיד....
    לי יש סימנים של מחזור ועוד לא מספידה...
    יהיה בסדר... תעדכני...
    אגב, אני מנסה כבר חודש 3... מקקוה שנתבשר בבשורות טובות!
  • בעזרת השם

מה
  • מה פתאום להספיד
  • הי!
    גם אני אמורה לא לקבל ב- 6/8... איזה מדליק יהיה אם נקבל יחד???

לא מספידים כלום!!! מחזיקים אצבעות ומקווים לטוב... בהצלחה!
    יפעת.
  • ואיי,בנותת!! יאלללהה!!! בעז"הה כולנו ביחדד ניקלטט!! נהיה ביחד בחדר לידה בעז"ה!!

יש לי שאלה- אם כאב לי החזה...ועכשיו כבר הרבה פחות..זה אומר שהמחזור צריך להגיע??? כי בדר"כ כשכאב לי החזה ואז הוא הפסיק לכאוב..או פחות כאב- הגברת הגיעה.....

חום השחר- 36.8 (-למרות שאומרים שזאת בדיקה לא אמינה.......)
  • האמת שאין לי מושג... כבר מזמן לא מחפשת סימנים של הריון כי הבנתי שזה מאוד דומה לסימני וסת...
    ==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• הריונית בשנית- נכון אמרת שיש לך הרבה הפרשות?? הבנתי שגם לפני הריוןם יש הפרשות...לייצור הפקק הרירי.............
  • הלוואי... גם כתבתי לדר' ישי שההפרשות מלוות בריח של זרע... מה שלא היה לי לפני אבל יש לי עקצוצים בנרתיק וכאבים בבטן תחתונה כמו של וסת... אז אני באמת לא יודעת על מה לחשוב...
  • ומה דר' ישי ענה לך על זה??

יכול להיות שהרחם שלך מתרחב-אז זה כואב....

אבל כל דבר-את מעדכנת אותי ישרר!!
  • בס"ד
  • רק הבהרה קטנה- התכוונתי לרשום איזה מדליק אם כולנו ניקלט יחד, ולא שכולנו נקבל... מי בכלל רוצה לקבל??? חחחח...

הלוואי הלוואי הלוואי שכולנו נגלה ביום שבת שאין מחזור, נעשה בדיקת היריון ונגלה בשורות טובות!!!

אולי אפילו נעשה יחד את הבדיקה... מה דעתכן?????

יפעת.
  • האמת שאני מזה זה רוצה כבר לעשות את הבדיקה ואני לא יודעת אם אעמוד בפיתוי עד יום חמישי...

חוץ מזה אני צריכה לעשות את הבדיקה הכי מאוחר ביום חמישי ולא לחכות לאיחור כי אנחנו רוצים לנסוע שבת לחמי וחמתי ואם התשובה בעז"ה תהיה חיובית-ניסע ואם לא זה יהיה קצת בעייתי כי יש לי כאבי בטן ביום הראשון-שני למחזור....
  • אין לי בכלל הפרשות אוףףףףףףף! בטוח שאין הריון

מה
  • טליה- גם לי אין כזה הפרשות הרבה הפרשות בכלל!!

אל תדאגיי!! חשיבה חיוביתת!!

התחלתי להרגיש כאבים מוזרים בבטן התחתונה...לא יודעת אם להגיד שזה כאבי מחזור...אבל כאבים.... אני מקווה שאעמוד בפיתוי לא לעשות מחר.... אני כזאת שצריכה להתכונן נפשית למחזור (-בגלל הכאבים )
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה