הרופא בילבל אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הוא בדק אותי באולטרסאונד וראה זקיק בגודל 19 ואמר שהביוץ קרב!

הוא אמר לי שאם אני אקבל שוב מחזור נתחיל בטיפול באיקללמין הזה!
    מה זה בכלל למה אני צריכה את זה אם יש לי ביוץ? זה מגדיל את הסיכויים להכנס להריון?

ומה מס האחוזים שיהיה לי תאומים או שלישיה? כי זה ממש מלחיץ תאומים או שלישיה~

מה
3 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    מתי ביצעת את האולטרסאונד וראו שיש זקיק בגודל 19? זה אומר באמת שהביוץ ממש קרוב.... אז קדימה לעבודה

האיקקלומין פשוט מעודד ביוץ.... אף אחד לא מבטיח גם שהאיקקלומין ישפיע.... אני פוליציסטית וכבר עשיתי 2 סיבובים ובנתיים אין תגובה בכלל.

לגבי תאומים או שלישיה, אני לא חושבת שיש מספר מדוייק של אחוזים לתאומים או שלישיה ואם לוקחים איקקלומין זה לא אומר שיותר מבייצית אחת תבייץ, זה מאוד שונה מאחת לאחת וכל אחת מגיבה אחרת, ככה שאין לך מה לדאוג...
    גם בהריון טבעי יש סיכויים לתאומים..
    אני דווקא ממש לא הייתי מתנגדת, אני מזה רוצה תאומים

מקווה שעזרתי לך
  • אם הביוץ שלך תקין את לא חייבת להשתמש בכדורים, את יכולה להמשיך לבצע הזרעות על ביוץ טיבעי...תבקשי הסבר מפורט יותר מה מטרת הכדורים במקרה שלך,
    בכל מקרה לפי מה שאני יודעת, לפעמים הכדורים מייצרים אצלינו יותר ביציות מאשר הטבע (שדואג שתהיה רק אחת) - ואז זה מעלה את הסיכוי להריון...וכן גם לתאומים (בהזרעות כמעט ואין מקרים של שלישיות)
    תשאלי את הרופא על שימוש בזריקות...
    לא רוצה לעורר מהומה, אבל לבריאותך הן בריאות יותר מהכדורים בטווח הארוך...
    תשאלי פשוט הכל הכל את הרופא נכון למקרה שלך כמובן
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• תודה על התשובה המספקת!

עוד שאלה מהזה בכלל הזרעה? הרופא לא הציע הזרעה..רק לקחת תכדורים האלה!

מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה